מתכונים לפסח של 11 שפים מובילים

חג הפסח מאופיין בארוחות משפחתיות, שמוגשות בדרך כלל לאותו הקהל. על מנת לגרום לאורחים הקבועים לא להירדם אחרי הכוס השניה ובין הדג לקניידלך, מומלץ לגוון את הארוחה במנות שיפתיעו את האורחים. ומה יכול להפתיע יותר ממתכוני שפים ?

בחרנו מתוך מאגר המתכונים הענק של אתר אכול ושאטו, המכיל מעל 1300 מתכוני שפים, כמה מנות עיקריות מעניינות וחגיגיות לליל הסדר.

את מאגר המתכונים המלא של האתר ניתן למצוא בכתובת:
http://foodis.wpengine.com/reciphome.asp

מתכונים לפסח שיפתיעו על שולחן הסדר:

פילה בקר ברוטב יין אדום וירקות אפויים בווניל – שף דניאל זך, מסעדת כרמלה בנחלה


אוסובוקו טלה – השף חיים כהן


אוסובוקו טלה ושום טרי באריזה אישית – שף מייסטר רפי אהרונוביץ


אוסובוקו עגל בליווי ארטישוק ירושלמי בניחוח זעפרן – שף מלון קלאב הוטל


גלילות סינטה בקר בבצל ירוק נגימאקי, מוגשות עם סלט ירוק בוינגרט סאקה תפוזים ושומשום – שף עמיר אילן


צלעות טלה צלויות מונחות על מצע אורז בעיטור ספירלת קישואים צרובים, עגבניות קוביות ופלפל חריף מטוגן מוגש ברוטב פלפלת – שף מוטי בוחבוט, מלון קראון פלאזה, ירושלים


פילה מניון ברוטב תמרינד ותמרים על מצע בטטה וקונפי פורטבלו (בתמונה)- שף פיטר הומל – מלון ישרוטל רויאל ביץ' אילת


טונה אדומה במעטפת אגוזי קליפורניה על מצע של טרין ירקות שורש בליווי אפונה סינית עם טופו ואגוזי קליפורניה – שף שרון קונפורטי עמיר


סטייק טונה אדומה ברוטב חזרת לבנה – שף מיכה יניצקי


פילה לוקוס אפוי מוגש עם תפוחי אדמה בלימון וויניגרט גזר פיקנטי – מסעדת Olive Leaf מלון שרתון


פילה סלמון ברוטב מיסו על מצע פירה שורשים – מסעדת אושן, הרצליה







היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה