מתפרסם לראשונה באכול ושאטו: ארנון הראל פורש מיקב כרמל

ארנון הראל. האם מיזם תיירות ספורט ברמת הגולן?
ארנון הגיע לכרמל בתקופה לא פשוטה של זעזועים ניהוליים בדרג הבכיר של היקב. נכון להיום, כל הסוסים הוחלפו בכרכרה הכרמלית

ארנון הראל, שהיה פחות משנה וחצי מנהל היצוא של יקב כרמל/יתיר, ביקש לסיים את תפקידו ביקב. ארנון הגיע מיקב רמת הגולן, שם עבד 20 שנה ובתפקידו האחרון היה מנהל שיווק מיתולוגי ועתיר הישגים. בכרמל היה האחראי על שיווק יינות היקב בחו"ל, ובתקופה הקצרה שמילא את התפקיד רשם מספר הצלחות.

לאן ארנון נושא את עיניו? צילום מדף הפייסבוק
לאן ארנון נושא את עיניו? צילום מדף הפייסבוק

ארנון הגיע לכרמל בתקופה לא פשוטה של זעזועים ניהוליים בדרג הבכיר של היקב. נכון להיום, כל הסוסים הוחלפו בכרכרה הכרמלית; החל מהמנכ"ל, סמנכ"ל השיווק והמכירות, היינן הראשי, ועתה מנהל היצוא שהחליט לרדת מהכרכרה.

אתי אדרי-מיימוני. שאפו על המינוי. צילום מדף הפייסבוק
אתי אדרי-מיימוני. שאפו על המינוי. צילום מדף הפייסבוק

מה יעשה ארנון עתה? נראה כי הוא רוצה הפוגה מתחום היין, ואחת האפשרויות מדברת על מיזם תיירות ספורט ברמת הגולן. המועמדת להחליף את ארנון בתפקיד היא אתי אדרי-מיימוני, מנהלת השיווק ומרכז המבקרים של יקב יתיר. עדיין לא פורסמה  הודעה רשמית בנושא, אך אם זה נכון – שאפו ליקב כרמל על המהלך.

מערכת אכול ושאטו מאחלת לאתי ולארנון הצלחה רבה.

תגובת יקב כרמל

לאחר כשנה בתפקיד מנהל היצוא של יקב כרמל, ארנון הראל ביקש לסיים את תפקידו. אנו מאחלים לו בהצלחה ומודים לו על תרומתו.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר