רכיבים ל-4 מנות
2 כוסות תערובת לציפוי נאגטס כמו של מאסטר שף
480 מ"ל (2 כוסות) מים
1 כרובית בינונית מפורקת לפרחים בגודל ביס
שמן לטיגון חצי עמוק
לרוטב
3 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף סילאן
1 כוס רוטב צ'ילי מתוק כמו של מאסטר שף
2 כפות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
להגשה
שומשום
סלט ירוק
אופן ההכנה
שמים בקערה גדולה את התערובת לציפוי נאגטס והמים.
מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה וחלקה ללא גושים.
מעבירים את פרחי הכרובית לקערה ומערבבים היטב לציפוי מכל הצדדים.
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומכינים צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג.
מטגנים את הכרובית מכל הצדדים עד השחמה יפה ומעבירים לצלחת.
מכינים את הרוטב
מחממים את השמן במחבת.
מוסיפים את השום ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את הפפריקה, הסילאן, רוטב הצ'ילי, המים והתבלינים.
מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה.
מבשלים דקה ומכבים את האש.
מוסיפים את הכרוביות המטוגנות לתוך הרוטב.
מערבבים עד שהן מצופות מכל הצדדים.
הגשה
מפזרים שומשום ומגישים, מומלץ לצד סלט ירוק קטן.