נטורזה נכנסת לקטגוריית ירקות טריים ארוזים וחתוכים עם מותג 'נטורזה – טבעי שתאהב'

סדרת המוצרים החדשה כוללת ארבע משפחות מרובות מוצרים איכותיים: לקטי חסות, לקטי ירקות לבישול, לקטי ירקות קצוצים לסלט, ולקטי ירקות חתוכים

חברת נטורזה נכנסת לראשונה לקטגוריית ירקות טריים ארוזים וחתוכים, עם מותג 'נטורזה – טבעי שתאהב', ומשיקה סדרת ירקות טריים ארוזים הכוללת לקטי חסות, לקטי ירקות לבישול, לקטי ירקות לסלטים, ולקטי ירקות חתוכים.

נטורזה (טבע בפורטוגזית) מתמחה בתחום הגידול והשיווק של תוצרת חקלאית ישראלית. המוצרים נמכרים ברשתות המזון בשוק הפרטי והקמעונאי, וכן באתר האונליין של החברה המביא את הירקות מהחקלאים ישירות למטבח הביתי.

 

בבדיקת תכולת סדרת המוצרים הארוזים והקצוצים של נטורזה, מגלים בארבע המשפחות: לקטי חסות – לקט חסות, עלי חסה שטופים, לקט סלנובה, חסה אייסברג חתוכה ולבבות קיסר. לקטי ירקות לבישול –  לקט ירקות למוקפץ., לקטי ירקות קצוצים לסלטים – מיקס שורשים, מיקס צבעי טבע (כרוב אדום, גזר, חסה אייסברג, חסה ערבית, כרוב לבן ופטרוזיליה), לקט קולסלאו, כרוב לבן קצוץ, גזר חתוך דק, כרוב אדום קצוץ, מיקס עלי בייבי ועוד. לקטי ירקות חתוכים – ברוקולי, כרובית ועוד. כל המוצרים של 'נטורזה' עשויים מירקות טריים, שטופים וחתוכים, ללא חומרים משמרים.

דודו אוחנה, חקלאי ושותף בחברת נטורזה, אומר: "כחקלאים שמאמינים בחיבור בין האדמה לצרכן הסופי, אנחנו מביאים את התוצרת הטובה ביותר עם איכות וטריות. הירקות והפירות מגיעים היישר מהשדות לנקודות היישר למטבח הביתי, טריים ומוכנים לבישול ולאכילה".

מסתבר כי נטורזה עומדת במרב התקנים הקיימים והמחמירים ביותר בתחום בקרת איכות וגידול, בשילוב הדברה ביולוגית. המשק בבעלות שלוש משפחות שגרות במושב עידן ובעין תמר שבערבה, והירקות הארוזים והחתוכים מגיעים מנבחרת חקלאים אשר נבחרו בקפידה מכל חלקי הארץ. המפעל הממוקם במושב עידן, המפעל מספק גם ירקות טריים ושטופים לשוק המוסדי ולמפעל ההזנה של משרד החינוך, ולרשתות קמעונאיות ופרטיות.

להשיג ברשתות המזון בשוק הפרטי ברחבי הארץ. יוחננוף, קשת טעמים, דב"ח, סופר בונוס, מחסני השוק, אושר עד, רמי לוי בשכונה וחנויות פרטיות, ובאתר האונליין של החברה. המשלוחים פועלים כרגיל בתקופת הסגר, עם אספקה מהיום למחר. בהשגחת הרבנות האזורית ערבה תיכונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר