fbpx

ניוקי גולש

ניתן להשיג ניוקי בחניות מובחרותחומרים לגולשחצי ק"ג בשר לגולש חתוך לקוביות1 בצל בינוני קצוץ דק1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות1 גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות1 כף שום2 כפות רסק עגבניות2 כפות פטרוזיליה קצוצהאורגנו, סוכר, מלח , פלפל לפי טעםאופן הכנהמאדים את הבצל ומוסיפים לפי הסדר שום, גזר פלפל עגבנייה ופטרוזיליה ומערבבים בכף עץ מוסיפים את הרסק וממשיכים לערבב. מוסיפים מעט סוכר על מנת "לשבור" את חמיצות העגבניות ומוסיפים את הבשר ומעט נוזלים ומורידים את האש לנמוכה מאוד.מסירים מהאש רק כאשר הבשר "מתפרק" במגע (לאחר כשעה וחצי)מתבלים במלח פלפל ואורגנו לפני הגשה.עורמים על צלחת ניוקי שבושל לפי הוראות היצרן, ומעל מניחים את הגולש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ניתן להשיג ניוקי בחניות מובחרות

חומרים לגולש
חצי ק"ג בשר לגולש חתוך לקוביות
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
1 גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
1 כף שום
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אורגנו, סוכר, מלח , פלפל לפי טעם

אופן הכנה
מאדים את הבצל ומוסיפים לפי הסדר שום, גזר פלפל עגבנייה ופטרוזיליה ומערבבים בכף עץ מוסיפים את הרסק וממשיכים לערבב.

מוסיפים מעט סוכר על מנת "לשבור" את חמיצות העגבניות ומוסיפים את הבשר ומעט נוזלים ומורידים את האש לנמוכה מאוד.

מסירים מהאש רק כאשר הבשר "מתפרק" במגע (לאחר כשעה וחצי)
מתבלים במלח פלפל ואורגנו לפני הגשה.

עורמים על צלחת ניוקי שבושל לפי הוראות היצרן, ומעל מניחים את הגולש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר