ניו יורק צ'יז קייק

בסיום האפייה לערבב היטב את מרכיבי הטופינג. לצקת על העוגה ולצנן היטב. צילום shutterstock
רשת קפה ביגה חוגגת שבועות בסניפיה ומציעה מגוון עוגות גבינה חלקן ללא תוספת סוכר וללא גלוטן שמיוצרות מחומרי גלם טריים. עוגת הגבינה נוסח ניו יורק כן מכילה קמח וסוכר אבל מי שמותר לא יתקשה לעמוד בפיתוי

רכיבים

תבנית רינג בקוטר 20 ס"מ גובה 5 ס"מ

לסבלה ברטון

90 גרם סוכר

120 גרם חמאה

3 גרם מלח

135 גרם קמח

4 גרם אבקת אפיה

40 גרם חלמון

למסת גבינה אפויה

140 גרם שמנת מתוקה 38%

110 גרם שוקולד לבן

110 גרם ביצים

110 גרם גבינת שמנת 30%

140 גרם גבינה לבנה 9%

65 גרם סוכר

גרידה מ- 1/2 לימון

8 גרם קורנפלור

לטופינג מעל העוגה

90 גרם שמנת חמוצה 15%

10 גרם סוכר

אופן ההכנה

סבלה

לעבד במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד החלמון לבצק פרורי.

להוסיף חלמון, לעבד ולקרר 30 דקות.

לרדד את הבצק עם קמח.

לקרוץ עיגול מתאים לגודל הרינג.

לאפות ב- 160 מעלות כ- 15 דקות ולצנן.

מסת גבינה

בסיר קטן לחמם שמנת מתוקה לסף רתיחה.

לצקת על השוקולד הלבן ולערבב עד המסה מלאה.

להוסיף לנוזל החם גרידת לימון  וגבינות ולערבב היטב.

להוסיף קורנפלור ולערבב היטב עד למרקם אחיד.

להוסיף את הביצים ולערבב בקיפולים בלי להכניס אויר לתערובת.

אפייה

לשמן את הרינג בחמאה לפני יציקת מסת הגבינה.

לצקת את מסת הגבינה אל תוך הרינג שאת בסיסו אפינו וציננו מראש. להקפיד למלא ½ ס"מ פחות מגובה הרינג.

אפייה 120 מעלות במשך 50 דקות.

בסיום האפייה לערבב היטב את מרכיבי הטופינג.

לצקת על העוגה ולצנן היטב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר