נסטלה פוד סרוויס משיקה מדריך "הסעדה בעידן החדש"

חברת נסטלה פוד סרוויס, חטיבת המזון לשוק המקצועי מקבוצת אסם, השיקה בימים אלה את מדריך "הסעדה בעידן החדש" – מדריך מידע מקצועי המיועד למגוון בעלי תפקידים העוסקים בניהול, תפעול והסעדה בענף הקייטרינג.

ענף הקייטרינג מגלגל כ -2 מיליארד ש"ח בשנה ומשרת את כל האנשים הסועדים במקומות העבודה. ענף הקייטרינג נמצא כיום בצמיחה של עשרות אחוזים בשל השינויים בהרגלי האכילה שלנו. שני גורמי גדילה נוספים שישפיעו אף הם על גדילת השוק הם הפרטת המטבח הצהלי וחוק ההזנה שמהווים פתח להזדמנויות עסקיות רבות.

לדברי איילת רוזן, מנהלת נסטלה פוד סרוויס, אומרת: "המפתח להצלחת כל עסק הוא מקצוענות, הבנה מעמיקה של צורכי הלקוחות והתאמת פעילות העסק למגמות המשתנות.
אנו ב"נסטלה פוד סרוויס" מספקים משאבים רבים, תמיכה וכלים מקצועיים לחברות ההסעדה ושותפים יחד עימם בקבלת ההחלטות הנכונות לעסק. כדי להמשיך ולסייע ללקוחותינו ערכנו עבודת תחקיר מעמיקה שתוצאותיה – מדריך "ההסעדה בעידן החדש", ובו רעיונות והצעות ייעול שיסייעו בניהול העסק ובהצלחתו".

במדריך ניתן למצוא מידע מקיף ומגוון, החל מרעיונות למיקסום מכירות, מיצוי הפוטנציאל הרווחי בחדר האוכל, שיווק וקידום מכירות נכון, שירות ושימור לקוחות, חשיבות עיצוב חדר האוכל, ועוד.

נסטלה פוד סרוויס – חטיבת שוק המזון המקצועי של קבוצת אסם, משווקת את מוצרי קבוצת אסם וחברות נוספות (טבעול, תפוגן, , אסם, צבר ומילוטל) לשוק המקצועי בישראל – בתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, בתי ספר, גני ילדים, בתי אבות, בתי חולים ועוד.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה