סביצ'ה ברמונדי רענן במיץ לימון

מתכון של השף אליעזר לויה למנה קלילה המתאימה לימי הקיץ החמים. הכמויות מיועדות ל-4 מנות

מערבבים בעדינות ומשרים במקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. צילום ניר עצמון
מערבבים בעדינות ומשרים במקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה. צילום ניר עצמון

רכיבים

½ בצל פרוס דק

500 גרם דג ברמונדי חתוך לקוביות

2-3 שיני שום

1 כפית מלח

¼ כפית פלפל שחור

¼ כוס כוסברה טרייה קצוצה

1 כפית פלפל צ'ילי קצוץ דק מאוד

¾ כוס מיץ לימון טרי

1 כוס עגבניות שרי

1 כוס מלפפון קצוץ

1 כף שמן זית – אופציונלי

½ אבוקדו – אופציונלי

אופן ההכנה

פורסים את הבצל, מפזרים מלח בנדיבות וממתינים 15 דקות כדי שהמלח יסיר מעט את מרירות הבצל.

מוסיפים לקערה את חתיכות הדג, שום, בצל, מלח, פלפל, צ'ילי טרי ומיץ לימון.

מערבבים בעדינות ומשרים במקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.

לפני ההגשה מוסיפים את המלפפון, העגבניות ושמן הזית.

מערבבים בעדינות.

אם מוסיפים אבוקדו, לקפל אותו בעדינות בסוף, לאחר שהכל מעורב.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה