סביצ’ה דג, טחינה וסלק

 

חומרים ל-4 מנות:
 500 גרם אינטיאס או סלמון טרי חתוך לקוביות בגודל 2-1 ס”מ
2 סלקים מבושלים חתוכים לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
1/4 כוס טחינה גולמית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
3 כפות שמן זית
3 כפות עלי כוסברה קצוצים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים.
מגישים מיד או מניחים לדג להיכבש בלימון.

ממתכוני "האוצר של על השולחן 2008" – 100 המתכונים הטובים ביותר של מגזין האוכל "על השולחן"

צילום: דניה ויינר






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה