סביצ'ה דג ים על קרם זרעי עגבניה ושמן אגוזים

ל- 4 מנות/סועדים חומרים: לקרם:½ כוס מיץ זרעי עגבניותכף שמן אגוזי לוז איכותי¼ כוס שמן זית איכותי2 כפות אגוזי מלך קלוייםקורט סוכרפלפל / מלחלסביצ'ה:200 גר' פילה מוסר טרי במיוחד½ בצל סגול קטן50 גר' שעועית שטוחה צעירה3 כפות "בשר" עגבנייה ¼ כוס עלי כוסברה קצוצים גס (אפשר בלי) ½ כפית צ'ילי יבש 2 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זית איכותי פלפל / מלחאופן הכנת הקרם: טוחנים בבלנדר את כל חומרי הקרם, פרט לשמן הזית. אט אט מזליפים פנימה את שמן הזית תוך פעולה נמרצת של הבלנדר (כמו בהכנת מיונז). מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם, וממשיכים להזליף ולערבל עד למרקם קרמי.אופן הכנת הסביצ'ה: חותכים את פילה המוסר לקוביות בגודל 1 סנטימטר.חותכים את השעועית לרצועות דקות.חותכים את "בשר" העגבניות לקוביות בגודל 1 ס"מ.חותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.מוסיפים את הכוסברה, הצ'ילי, שמן הזית והלימון.מתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם.אופן ההגשה:מגישים כתלולית במרכז הקרם, בעיטור מעט בצל ירוק.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
לקרם:
½ כוס מיץ זרעי עגבניות
כף שמן אגוזי לוז איכותי
¼ כוס שמן זית איכותי
2 כפות אגוזי מלך קלויים
קורט סוכר
פלפל / מלח

לסביצ'ה:
200 גר' פילה מוסר טרי במיוחד
½ בצל סגול קטן
50 גר' שעועית שטוחה צעירה
3 כפות "בשר" עגבנייה
¼ כוס עלי כוסברה קצוצים גס (אפשר בלי)
½ כפית צ'ילי יבש
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית איכותי
פלפל / מלח

אופן הכנת הקרם:
טוחנים בבלנדר את כל חומרי הקרם, פרט לשמן הזית. אט אט מזליפים פנימה את שמן הזית תוך פעולה נמרצת של הבלנדר (כמו בהכנת מיונז). מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם, וממשיכים להזליף ולערבל עד למרקם קרמי.

אופן הכנת הסביצ'ה:
חותכים את פילה המוסר לקוביות בגודל 1 סנטימטר.
חותכים את השעועית לרצועות דקות.
חותכים את "בשר" העגבניות לקוביות בגודל 1 ס"מ.
חותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.
מוסיפים את הכוסברה, הצ'ילי, שמן הזית והלימון.
מתבלים בפלפל ומלח לפי הטעם.

אופן ההגשה:
מגישים כתלולית במרכז הקרם, בעיטור מעט בצל ירוק.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2006"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר