סביצ'ה מוסר על סלט ירקות ורושינקו

מצרכים ל-4 מנותלמרינדה4 כפות מיץ לימון 3 כפות סויה חצי כפית דאשי חצי כפית שום כתוש חצי כפית שמן שומשום קורט שאטה חופן כוסברה קצוץ דקחופן בצל ירוק קצוץ דק10 עלי נענע קצוצים לסלט 1 מלפפון קצוץ דק 1 גזר קצוץ דק רבע צנון קצוץ דק 3-4 ס"מ של אושינקו קצוץ דק – (צנון יפני כבוש)600 גרם מוסר טרי קצוץ דק אופן ההכנהמערבבים את הירקות לסלט, ומסדרים בתחתית של פורמה בחלק התחתון. מערבבים את חומרי המרינדה למעט העלים, ויוצקים על הדג הקצוץ, מערבבים הכל ומוסיפים את העלים. דוחסים את התערובת בפורמה מעל הסלט. ומרימים את הפורמה. מומלץ להגיש עם טוסטונים או קרוסטיני.מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

מצרכים ל-4 מנות
למרינדה
4 כפות מיץ לימון
3 כפות סויה
חצי כפית דאשי
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית שמן שומשום
קורט שאטה
חופן כוסברה קצוץ דק
חופן בצל ירוק קצוץ דק
10 עלי נענע קצוצים

לסלט
1 מלפפון קצוץ דק
1 גזר קצוץ דק
רבע צנון קצוץ דק
3-4 ס"מ של אושינקו קצוץ דק – (צנון יפני כבוש)
600 גרם מוסר טרי קצוץ דק

אופן ההכנה
מערבבים את הירקות לסלט, ומסדרים בתחתית של פורמה בחלק התחתון.

מערבבים את חומרי המרינדה למעט העלים, ויוצקים על הדג הקצוץ, מערבבים הכל ומוסיפים את העלים. דוחסים את התערובת בפורמה מעל הסלט. ומרימים את הפורמה.

מומלץ להגיש עם טוסטונים או קרוסטיני.

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר