מצרכים ל-4 מנות
למרינדה
4 כפות מיץ לימון
3 כפות סויה
חצי כפית דאשי
חצי כפית שום כתוש
חצי כפית שמן שומשום
קורט שאטה
חופן כוסברה קצוץ דק
חופן בצל ירוק קצוץ דק
10 עלי נענע קצוצים
לסלט
1 מלפפון קצוץ דק
1 גזר קצוץ דק
רבע צנון קצוץ דק
3-4 ס"מ של אושינקו קצוץ דק – (צנון יפני כבוש)
600 גרם מוסר טרי קצוץ דק
אופן ההכנה
מערבבים את הירקות לסלט, ומסדרים בתחתית של פורמה בחלק התחתון.
מערבבים את חומרי המרינדה למעט העלים, ויוצקים על הדג הקצוץ, מערבבים הכל ומוסיפים את העלים. דוחסים את התערובת בפורמה מעל הסלט. ומרימים את הפורמה.
מומלץ להגיש עם טוסטונים או קרוסטיני.
מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06