סביצ׳ה סלמון עם קרם קשיו וג׳ינג׳ר בכוס אישית

מתכון של מורן שטרום - נטורופתית מוסמכת, שפית RAW FOOD ומומחית לצמחי מרפא, ארומתרפיה ובאך. מפתחת שיטת 90% 10 לשינוי DNA תזונתי

טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב. מוסיפים חצי מרוטב הקשיו לתערובת דג הסביצ׳ה. צילום רונית בן שושן ומירב דדש

חומרים לרוטב

200 גרם קשיו טבעי מושרה במים כשעתיים

ניתן להחליף את הקשיו ב- 3 כפות מיונז איכותי ואז אין צורך במים

50 גרם מים

5 גרם ג'ינג'ר טרי מקולף (פרוסות 1.5 ס"מ עובי)

10 עלים של נענע, מנטה, מליסה קצוצה

1 לימון קטן שלם מפולט – ללא החלק הלבן

קורט כורכום ומלח ים

דג לסביצ'ה

250 גרם דג לסביצ'ה – מפולט ונקי

בקשו מהמוכר בחנות הדגים לחתוך את הדג לחתיכות קטנטנות שיתאימו לסביצ׳ה.

צילום רונית בן שושן ומירב דדש

אופן ההכנה

טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב.

מוסיפים חצי מרוטב הקשיו לתערובת דג הסביצ׳ה.

מוסיפים גבעול סלרי קצוץ לטבעות.

מוסיפים 7 פיסטוקים חתוכים גס.

מעט פלפל צ׳ילי גרוס דק או פלפל קאיין

מעט כוסברה קצוצה

½ לימון טרי סחוט

מעט שמן פיסטוק או שמן זית איכותי

מלח הימאליה ורוד טחון דק

מערבבים את התערובת היטב.

הרכבת המנה

קחו כוסות אישיות.

הניחו כפית מהרוטב בתחתית הכוס.

ניתן להכין קינואה נטרלית ועדינה בטעם וליצור שתי שכבות קינואה וביניהן שכבת סביצ׳ה.

הגישו כמנה אישית טעימה ומבריאה.

נשאר לכם מהרוטב?

אחסנו אותו בצנצנת זכוכית אטומה עד 5 ימים במקרר.

ישמש לכם כממרח בריא ומיוחד לכריך.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה