סדנת טעימת יינות צרעה במסעדת ברקורולה בכפר סבא

את היינות ילוו מנות שף אשר הוכנו במיוחד עבור הערב, ויותאמו ליינות. ייחודה של הארוחה ביצירה קולינרית בהשראת חזון היקב – הלא הוא חזון ה"טרוואר": מתן דגש על הכרמים ובתי הגידול כבסיס מאפיין ליין

ערן פיק, יינן יקב צרעה, יערוך סדנת טעימת יינות צרעה על פי הטרואר במסעדת ברקורולה בכפר סבא, ביום ראשון, 9 בדצמבר 2007 בשעה 20:00.

במסגרת ערב היינן תתקיים ארוחה הכוללת תפריט מיוחד שישולב ביינות יקב צרעה, וילווה בדברי הסבר מפי יינן היקב ערן פיק.

היינות שיוגשו:
שורש לבן גוורצטרמינר 2007
גבעת החלוקים 2005
שורש 2004
לקינוח: OR 2006

את היינות ילוו מנות שף אשר הוכנו במיוחד עבור הערב, ויותאמו ליינות.
ייחודה של הארוחה ביצירה קולינרית בהשראת חזון היקב – הלא הוא חזון ה"טרוואר": מתן דגש על הכרמים ובתי הגידול כבסיס מאפיין ליין.
כל מנה מייצגת בטעמיה את אופייה של חלקת האדמה ממנה נבצר היין המלווה את המנה.

יש להזמין מקומות מראש.
מחיר: 150 ש"ח
להזמנות ולפרטים: 09-7669606



ברקרולה
רח' עתיר ידע 13 כפר-סבא
טל. 09-7669606



יקב צרעה
www.tzoravineyards.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר