fbpx

סדנת טעימת יינות צרעה במסעדת ברקורולה בכפר סבא

את היינות ילוו מנות שף אשר הוכנו במיוחד עבור הערב, ויותאמו ליינות. ייחודה של הארוחה ביצירה קולינרית בהשראת חזון היקב – הלא הוא חזון ה"טרוואר": מתן דגש על הכרמים ובתי הגידול כבסיס מאפיין ליין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

ערן פיק, יינן יקב צרעה, יערוך סדנת טעימת יינות צרעה על פי הטרואר במסעדת ברקורולה בכפר סבא, ביום ראשון, 9 בדצמבר 2007 בשעה 20:00.

במסגרת ערב היינן תתקיים ארוחה הכוללת תפריט מיוחד שישולב ביינות יקב צרעה, וילווה בדברי הסבר מפי יינן היקב ערן פיק.

היינות שיוגשו:
שורש לבן גוורצטרמינר 2007
גבעת החלוקים 2005
שורש 2004
לקינוח: OR 2006

את היינות ילוו מנות שף אשר הוכנו במיוחד עבור הערב, ויותאמו ליינות.
ייחודה של הארוחה ביצירה קולינרית בהשראת חזון היקב – הלא הוא חזון ה"טרוואר": מתן דגש על הכרמים ובתי הגידול כבסיס מאפיין ליין.
כל מנה מייצגת בטעמיה את אופייה של חלקת האדמה ממנה נבצר היין המלווה את המנה.

יש להזמין מקומות מראש.
מחיר: 150 ש"ח
להזמנות ולפרטים: 09-7669606



ברקרולה
רח' עתיר ידע 13 כפר-סבא
טל. 09-7669606



יקב צרעה
www.tzoravineyards.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה