סדנת ריחות וטעמים ביין של ססלוב מגיעה למסעדת Messa

הסדנא המקצועית להכרת עולם היין ומונחיו, בהנחיית הייננים ברי ססלוב ורוני ססלוב, תשולב בארוחת טעימות ממטבחו של השף אביב משה

יקב ססלוב ומסעדת Messa יקיימו ערב "ריחות וטעמים ביין", סדנא חווייתית וארוחת טעימות שתתקיים ביום ראשון 27.1.2008 בשעה 19:00 במסעדת Messa.
הסדנא שמה דגש על פירוק עולם היין לגורמים, ומועברת על-ידי הייננים ברי ססלוב ורוני ססלוב.

העיקר בסדנא הוא ההתנסות המעשית בטעימת היין. באמצעות דרכים שונות גורמים הייננים ברי ססלוב ורוני ססלוב לקהל המשתתפים לחוש, לדעת ולהפריד בין שלל התחושות השונות שהיין מעורר בהם, כאשר בכל פעם ההתמקדות היא במאפיין אחר בתהליך טעימת היין.

ההתנסות בטעימה מבוססת על מספר שלבים, כאשר בכל שלב מוכנס מאפיין אחר לטעימה: תחילה טעימה בכיסוי עיניים ואף סתום, בה נחשפים המשתתפים למאפייני היין המתקבלים דרך הפה בלבד. לאחר מכן טעימה בה גם האף משתתף בחגיגה, דבר המאפשר להגיע לדקויות רבות בניתוח הארומות השונות הבוקעות מהיין. לבסוף, כשמוסר כיסוי העיניים, כבר ניתן להבחין בשלל המרכיבים, וליהנות הרבה יותר מאותו היין שנטעם בתחילת הסדנא.

מייד לאחר הסדנא תתקיים ארוחת טעימות ממטבחו של השף אביב משה, כשכל מנה תותאם בצורה הרמונית לאחד מיינות יקב ססלוב על ידי היינן ברי ססלוב, וסומלייה המסעדה מורן עשור.

תפריט ארוחת הטעימות:
– סאשימי פלמידה ופפאיה עם בצל בלימון וסירופ סלרי
בליווי סוביניון בלאן ניו זילנד ססלוב 2006
– מרק ערמונים עם טוסט פאטה וכמהין שחורות
בליווי אדום מריאג' ססלוב 2004
– שיפוד נתח הקצבים עם מח עצם ותבשיל פוט או פו
בליווי קברנה סוביניון רזרבד ססלוב 2000
– ערמונים על גחלים
בליווי גוורצטרמינר רזרבד ססלוב 2004
– קינוח השף

מחיר למשתתף 390 ₪ (לא כולל שירות).
ההרשמה מראש בטלפון 03-6856859 שלוחה 2 (מורן עשור).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר