סופגניה במלית קרם ערמונים ושוקולד לבן

 

חומרים ל- 12 סופגניות:
500 גרם קמח
2 ביצים
100 גרם מרגרינה
25 גרם שמרים
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 כוסות מים פושרים
שמן לטיגון

חומרים לקרם ערמונים:
0.5 ק"ג ערמונים
1 ליטר שמנת
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות אבקת נוגט
2 כפות סוכר חום

אופן הכנת הסופגניה:
מערבבים את השמרים עם 1/4 כוס מים וכף קמח, ומשרים כ- 5 דקות.
מקציפים את הביצים והסוכר.
ממיסים את המרגרינה.
מערבבים את כל חומרי הסופגניה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
נותנים לבצק לנוח כ- -30 דקות.
יוצרים 12 עיגולים מהבצק, ונותנים לבצק לנוח עוד כ-30 דקות.
מחממים את השמן ומטגנים את הסופגניה מכל צד עד לקבלת צבע זהוב.

אופן הכנה קרם ערמונים:
חורצים את הערמונים ואופים בתנור בחום 200 מעלות 15 דקות.
מקלפים את הערמונים.
מערבבים את הערמונים עם השמנת, אבקת הנוגט והסוכר, ומרתיחים בחום נמוך שתי דקות.
לאחר שמורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד הלבן ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מעבירים את הקרם למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מחית קרמית ואחידה.
מקררים את הקרם ומזלפים לתוך הסופגניה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה