fbpx

סורבמלון – קינוח פרווה קפוא

חומרים: (6-8 מנות)1 מלון מתוק , חתוך לקוביותרבע כוס תרכיז תפוזיםמיץ מחצי לימוןשוט של וודקה (מומלץ-אך לא חובה)5 גבעולי נענע – עלים בלבדהכנהמערבלים את כל החומרים פרט לנענע בבלנדר, ומקפיאים בכלי נירוסטה. כל שעתיים מוציאים ומערבבים במקצף ידני. משך זמן ההקפאה תלוי במקפיא. בדרך כלל מדובר על 12-10 שעות.כשעתיים לפני ההגשה קוצצים את עלי הנענע, מוסיפים ומערבבים בפעם האחרונה. מעבירים את הסורבה לכלי הגשה אישיים, ומגישים. ניתן לשמור זאת עד חצי שנה במקפיא.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים: (6-8 מנות)
1 מלון מתוק , חתוך לקוביות
רבע כוס תרכיז תפוזים
מיץ מחצי לימון
שוט של וודקה (מומלץ-אך לא חובה)
5 גבעולי נענע – עלים בלבד

הכנה
מערבלים את כל החומרים פרט לנענע בבלנדר, ומקפיאים בכלי נירוסטה.

כל שעתיים מוציאים ומערבבים במקצף ידני. משך זמן ההקפאה תלוי במקפיא. בדרך כלל מדובר על 12-10 שעות.

כשעתיים לפני ההגשה קוצצים את עלי הנענע, מוסיפים ומערבבים בפעם האחרונה.

מעבירים את הסורבה לכלי הגשה אישיים, ומגישים. ניתן לשמור זאת עד חצי שנה במקפיא.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר