סורבמלון – קינוח פרווה קפוא

 

חומרים: (6-8 מנות)
1 מלון מתוק , חתוך לקוביות
רבע כוס תרכיז תפוזים
מיץ מחצי לימון
שוט של וודקה (מומלץ-אך לא חובה)
5 גבעולי נענע – עלים בלבד

הכנה
מערבלים את כל החומרים פרט לנענע בבלנדר, ומקפיאים בכלי נירוסטה.

כל שעתיים מוציאים ומערבבים במקצף ידני. משך זמן ההקפאה תלוי במקפיא. בדרך כלל מדובר על 12-10 שעות.

כשעתיים לפני ההגשה קוצצים את עלי הנענע, מוסיפים ומערבבים בפעם האחרונה.

מעבירים את הסורבה לכלי הגשה אישיים, ומגישים. ניתן לשמור זאת עד חצי שנה במקפיא.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה