fbpx

סושי פירות יבשים

חומרים:200 גרם שזיפים יבשים200 גרם קיווי מיובש200 גרם משמש 100 גרם פפאיה יבשה100 גרם פיסטוקיםאופן ההכנה:את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.את הקיווי והפפאיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.מסדרים על מחצלת סושי "שטיח" של שזיפים ו"שטיח" של משמש.באמצע מניחים את רצועות הפפאיה והקיווי. מפזרים את הפיסטוקים במרכז.מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.מכניסים את הרולים למקרר לשעה, ולאחר מכן חותכים את הסושי לטבעות.הגשה:ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
200 גרם שזיפים יבשים
200 גרם קיווי מיובש
200 גרם משמש
100 גרם פפאיה יבשה
100 גרם פיסטוקים

אופן ההכנה:
את השזיפים והמשמשים משטחים לשכבה דקה מאוד.
את הקיווי והפפאיה חותכים לרצועות ואת הפיסטוק קוצצים.
מסדרים על מחצלת סושי "שטיח" של שזיפים ו"שטיח" של משמש.
באמצע מניחים את רצועות הפפאיה והקיווי.

מפזרים את הפיסטוקים במרכז.
מגלגלים את הפירות היבשים כמו שמגלגלים סושי.
מכניסים את הרולים למקרר לשעה, ולאחר מכן חותכים את הסושי לטבעות.

הגשה:
ניתן להגיש עם דבש או רוטב תות או רוטב תמרים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר