סושי פירות עם טורטיה

מותג מאסטר שף מציע מתכון קיצי לסושי פירות עם טורטיה - מפתיע, קליל, מקורי ומתקתק. גם הילדים ישמחו להכין ולאכול

בחלק הרחב של הטורטייה מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר או תערובת הפירות בכל רול). מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי. צילום נמרוד סונדרס

רכיבים

4 טורטיות גדולות כמו של מאסטר שף

1/2 כוס (120 מ"ל) גבינת שמנת

2 כפות סירופ מייפל טבעי

1/2 כפית גרידת לימון (אופציונלי)

6 תותים גדולים חתוכים פרוסות

2 משמשים בשלים חתוכים למקלות

1 קיווי קלוף וחתוך למקלות

1 בננה חתוכה לפרוסות

להגשה

סירופ מייפל

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

שמים בקערה את גבינת השמנת, המייפל וגרידת הלימון.

מערבבים היטב.

מניחים טורטייה על משטח העבודה ומורחים 2/3 משטחה בתערובת גבינת השמנת.

בחלק הרחב של הטורטייה מסדרים שורה של פירות (כל רול פרי אחר או תערובת הפירות בכל רול).

מגלגלים ומסיימים בחלק הנקי.

עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור במשך 20 דקות.

פורסים לחתיכות בגודל סושי.

מגישים ליד סירופ מייפל לטבילה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה