סטייק פורטבלו על האש

מרכיבים:6 פטריות פורטבלו גדולות (ללא הרגל)2 שיני שום כתושות מעט שמן זיתרוטב טריאקיעלי טימין/קורניתמעט פלפל שאטה גרוס (פלפל אדום יבש וחריף)מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעםאופן ההכנה:מערבבים את כל החומרים בקערה.מורחים היטב את הפטריות ומשרים במרינדה לחצי שעה.מניחים על רשת המנגל החמה וצולים את הפטריות כ-3-4 דקות מכל צד.

מרכיבים:
6 פטריות פורטבלו גדולות (ללא הרגל)
2 שיני שום כתושות
מעט שמן זית
רוטב טריאקי
עלי טימין/קורנית
מעט פלפל שאטה גרוס (פלפל אדום יבש וחריף)
מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה.
מורחים היטב את הפטריות ומשרים במרינדה לחצי שעה.
מניחים על רשת המנגל החמה וצולים את הפטריות כ-3-4 דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר