סלט ברבוניות בנוסח תורכי

 

החומרים
1 ק"ג ברבוניות
חצי כוס מיונז
חצי כוס מיץ לימון
רבע כוס סויה
100 גרם שמיר
100 גרם פטרוזיליה
רבע כוס חומץ
פלפל גרוס
מלח
חצי כוס רצועות גמבה חמוצה

אופן ההכנה
מנקים את הבורבוניות מההידרות, לאחר מכן מכינים רוטב המירנדה מהמרכיבים הבאים: מיונז, מיץ לימון, סויה, שמיר, פטרוזיליה, חומץ, פלפל גרוס ומלח.

משרים את הדגים במרינדה למשך 8 שעות במקרר ולאחר מכן מגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה