סלט פסטה קר עם גאודה עיזים ואגוזי מלך

מתאים לאכילה חם/קררכיבים:1 שקית פסטה ספירלי (500 גרם)150 גרם גבינת גאודה עיזים של מחלבת בית יצחק (חתוכה לקוביות)100 גרם גבינת פרומעז50 גרם אגוזי מלך6 עלי בזיליקום טרי קצוצים דקמלח, פלפל1 אשכול עגבניות שרי (כ-10 עגבניות)1 כף שמן זית אופן ההכנה: מבשלים את הפסטה (עם סיר מלא מים ומעט שמן) כ-8 דקות. שופכים למסננת כשהפסטה מוכנה ונותנים לה לטפטף בכיור. בינתיים חוצים את אגוזי המלך, מגרדים את גבינת הפרומעז ומכניסים את קוביות הגאודה עיזים לתוך קערת ההגשה. מוסיפים את התבלינים, הבזיליקום, חוצים עגבניות שרי ומערבבים בעדינות הכול יחד. מוסיפים את הפסטה שהתקררה, ומתבלים בשמן זית.מחלבת בית יצחק

מתאים לאכילה חם/קר

רכיבים:
1 שקית פסטה ספירלי (500 גרם)
150 גרם גבינת גאודה עיזים של מחלבת בית יצחק (חתוכה לקוביות)
100 גרם גבינת פרומעז
50 גרם אגוזי מלך
6 עלי בזיליקום טרי קצוצים דק
מלח, פלפל
1 אשכול עגבניות שרי (כ-10 עגבניות)
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה (עם סיר מלא מים ומעט שמן) כ-8 דקות.
שופכים למסננת כשהפסטה מוכנה ונותנים לה לטפטף בכיור.
בינתיים חוצים את אגוזי המלך, מגרדים את גבינת הפרומעז ומכניסים את קוביות הגאודה עיזים לתוך קערת ההגשה.
מוסיפים את התבלינים, הבזיליקום, חוצים עגבניות שרי ומערבבים בעדינות הכול יחד. מוסיפים את הפסטה שהתקררה, ומתבלים בשמן זית.

מחלבת בית יצחק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר