fbpx

סלט פסטה קר עם גאודה עיזים ואגוזי מלך

מתאים לאכילה חם/קררכיבים:1 שקית פסטה ספירלי (500 גרם)150 גרם גבינת גאודה עיזים של מחלבת בית יצחק (חתוכה לקוביות)100 גרם גבינת פרומעז50 גרם אגוזי מלך6 עלי בזיליקום טרי קצוצים דקמלח, פלפל1 אשכול עגבניות שרי (כ-10 עגבניות)1 כף שמן זית אופן ההכנה: מבשלים את הפסטה (עם סיר מלא מים ומעט שמן) כ-8 דקות. שופכים למסננת כשהפסטה מוכנה ונותנים לה לטפטף בכיור. בינתיים חוצים את אגוזי המלך, מגרדים את גבינת הפרומעז ומכניסים את קוביות הגאודה עיזים לתוך קערת ההגשה. מוסיפים את התבלינים, הבזיליקום, חוצים עגבניות שרי ומערבבים בעדינות הכול יחד. מוסיפים את הפסטה שהתקררה, ומתבלים בשמן זית.מחלבת בית יצחק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתאים לאכילה חם/קר

רכיבים:
1 שקית פסטה ספירלי (500 גרם)
150 גרם גבינת גאודה עיזים של מחלבת בית יצחק (חתוכה לקוביות)
100 גרם גבינת פרומעז
50 גרם אגוזי מלך
6 עלי בזיליקום טרי קצוצים דק
מלח, פלפל
1 אשכול עגבניות שרי (כ-10 עגבניות)
1 כף שמן זית

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה (עם סיר מלא מים ומעט שמן) כ-8 דקות.
שופכים למסננת כשהפסטה מוכנה ונותנים לה לטפטף בכיור.
בינתיים חוצים את אגוזי המלך, מגרדים את גבינת הפרומעז ומכניסים את קוביות הגאודה עיזים לתוך קערת ההגשה.
מוסיפים את התבלינים, הבזיליקום, חוצים עגבניות שרי ומערבבים בעדינות הכול יחד. מוסיפים את הפסטה שהתקררה, ומתבלים בשמן זית.

מחלבת בית יצחק

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר