סלמון כבוש וזוקיני ביוגורט

 

מרכיבים לחמישה סועדים

לסלמון
1 ק”ג סלמון פילה נקי מעצמות ועור

תערובת השריה
200 גרם מלח גס
100 גרם סוכר
1 כף זרעי שומר
חצי כוס שמיר קצוץ
מעט ברנדי

לזוקיני
400 גרם זוקיני ירוק כהה
400 גרם זוקיני ירוק בהיר
1 כוס יוגורט עיזים
מלח, פלפל לפי טעם
1 כף שום כתוש

אופן הכנה
מערבבים את כל התבלינים יחד ומפזרים מעל ומתחת לדג. שומרים בקירור למשך 24 שעות.

פורשים את הזוקיני לטבעות בעובי 2 סנטימטר ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום זהוב ומצננים. מוסיפים את היוגורט והשום ומתבלים במלח ופלפל.

להגשה: מסדרים את הזוקיני במרכז הצלחת. פורסים את הסלמון לפרוסות בעובי חצי סנטימטר ומסדרים מניפה סביב הזוקיני.

יוצקים מעט מהיוגורט שנותר מסביב והמנה מוכנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה