סלמון מדיטרנה על תפודי תפוחי אדמה פריכים

מצרכים: לסועד – 220 גר' של סטייק סלמון טרי. חומרים למרינדה: כף לימון כבוש (או חצי לימון קצוץ)שן שום פרוסה2 כפות שמן זית כפית כוסברה קצוצה כפית בצל ירוק קצוץאופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים למרינדה אחידה.מורחים על הדג כמספר שעות לפני הבישול. לתפודים:פורסים 2 תפוחי אדמה בינוניים לסועד לסהרונים. מתבלים בשן שום כתושה, טימין, ומעט פפריקה מתוקה.אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 20-25 דקות. מקררים. לפני ההגשה מטגנים בשמן עמוק כ- 5-3 דקות. להכנת המנה:צורבים את הדג בגריל או במחבת פסים מפלדה (בערך 4-6 דקות מכל צד).מניחים את התפודים בצלחת הגשה, לידם את הדג, ומקשטים בזר של סלט עלים.

מצרכים:
לסועד – 220 גר' של סטייק סלמון טרי.

חומרים למרינדה:
כף לימון כבוש (או חצי לימון קצוץ)
שן שום פרוסה
2 כפות שמן זית
כפית כוסברה קצוצה
כפית בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים למרינדה אחידה.
מורחים על הדג כמספר שעות לפני הבישול.

לתפודים:
פורסים 2 תפוחי אדמה בינוניים לסועד לסהרונים.
מתבלים בשן שום כתושה, טימין, ומעט פפריקה מתוקה.
אופים בתנור בחום של 150 מעלות למשך 20-25 דקות.
מקררים.
לפני ההגשה מטגנים בשמן עמוק כ- 5-3 דקות.

להכנת המנה:
צורבים את הדג בגריל או במחבת פסים מפלדה (בערך 4-6 דקות מכל צד).
מניחים את התפודים בצלחת הגשה, לידם את הדג, ומקשטים בזר של סלט עלים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר