סנגריה לבנה: שפריץ של יין לבן עם פירות קיץ

12 מנות חומרים:1/2 כוס (330 מ"ל) ברנדי מאיכות טובה 1/2 כוס מי סוכר1 בקבוק שארדונה2 אפרסקים חתוכים לקוביות 1 מנגו חתוך לקוביות2 כוסות ספרייט אופן ההכנה:יוצקים את הברנדי והיין לקנקן.מוסיפים את הפירות.מערבבים ומעבירים למקרר (אפשר לשמור בקירור כ- 6 שעות). הגשה: יוצקים את הסנגריה עד לגובה 3/4 כוס (מומלץ כוס הייבול). מוסיפים (סוגרים) מלמעלה מעט ספרייט. מגישים עם 4 קוביות קרח. ערכים תזונתיים למנה:173 קלוריות, 13 גרם פחמימות, 0 גרם חלבון, 0 גרם שומןמתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.

12 מנות

חומרים:
1/2 כוס (330 מ"ל) ברנדי מאיכות טובה
1/2 כוס מי סוכר
1 בקבוק שארדונה
2 אפרסקים חתוכים לקוביות
1 מנגו חתוך לקוביות
2 כוסות ספרייט

אופן ההכנה:
יוצקים את הברנדי והיין לקנקן.
מוסיפים את הפירות.
מערבבים ומעבירים למקרר (אפשר לשמור בקירור כ- 6 שעות).

הגשה:
יוצקים את הסנגריה עד לגובה 3/4 כוס (מומלץ כוס הייבול). מוסיפים (סוגרים) מלמעלה מעט ספרייט.
מגישים עם 4 קוביות קרח.

ערכים תזונתיים למנה:
173 קלוריות, 13 גרם פחמימות, 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן


מתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר