12 מנות
חומרים:
1/2 כוס (330 מ"ל) ברנדי מאיכות טובה
1/2 כוס מי סוכר
1 בקבוק שארדונה
2 אפרסקים חתוכים לקוביות
1 מנגו חתוך לקוביות
2 כוסות ספרייט
אופן ההכנה:
יוצקים את הברנדי והיין לקנקן.
מוסיפים את הפירות.
מערבבים ומעבירים למקרר (אפשר לשמור בקירור כ- 6 שעות).
הגשה:
יוצקים את הסנגריה עד לגובה 3/4 כוס (מומלץ כוס הייבול). מוסיפים (סוגרים) מלמעלה מעט ספרייט.
מגישים עם 4 קוביות קרח.
ערכים תזונתיים למנה:
173 קלוריות, 13 גרם פחמימות, 0 גרם חלבון, 0 גרם שומן
מתכון מתוך המוסף המערכתי המיוחד של מתכוני אוכל בריא וטיפים לבישול בריא – "טעם מנטה", המצורף ללא תשלום למגזין מנטה.