fbpx

סנדוויץ' אמריקאי: שניצל פסטרמה על גחלים

רכיבים:1 נתח פסטרמה על גחלים של טירת צבי פרוס עבה (כ-3-6 פרוסות)1 בורקס תפוחי אדמה גדול 2 כפות רוטב ברבקיו2 עלי חסה צעירה1 עגבניה פרוסה1 מלפפון חמוץ פרוס2 גבעולי בצל ירוק2 כפות קמח1 ביצה טרופה3 כפות פירורי לחםשמן לטיגוןאופן ההכנה:פותחים את הבורקס ומזליפים רוטב ברבקיו.מניחים בתפזורת עלי חסה, פרוסות עגבניה, פרוסות מלפפון חמוץ ובצל ירוק.מצפים את נתח הפסטרמה בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק כ- 3 דקות. מכניסים את ה"שניצל" לסנדוויץ'.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

רכיבים:
1 נתח פסטרמה על גחלים של טירת צבי פרוס עבה (כ-3-6 פרוסות)
1 בורקס תפוחי אדמה גדול
2 כפות רוטב ברבקיו
2 עלי חסה צעירה
1 עגבניה פרוסה
1 מלפפון חמוץ פרוס
2 גבעולי בצל ירוק
2 כפות קמח
1 ביצה טרופה
3 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
פותחים את הבורקס ומזליפים רוטב ברבקיו.
מניחים בתפזורת עלי חסה, פרוסות עגבניה, פרוסות מלפפון חמוץ ובצל ירוק.
מצפים את נתח הפסטרמה בקמח, ביצה ופירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק כ- 3 דקות.
מכניסים את ה"שניצל" לסנדוויץ'.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר