ספגטי ברוטב חמאה, שום, פטרוזיליה ופרמזן

מתכון מהיר של מותג הפסטה ברילה. הם החליטו שהוא מתאים לסטודנטים אבל כולם יכולים ליהנות

מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל וגבינת פרמזן מגורדת. מערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים
מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל וגבינת פרמזן מגורדת. מערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים. צילום אנטולי מיכאלו

מצרכים ל- 4-5 מנות

500 גרם ספגטי כמו של ברילה

לרוטב

50 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

3 כפות שמן זית עדין

5 שיני שום כתושות

מלח, פלפל

½ 1 – 1 כוסות עלי פטרוזיליה, קצוצה

½ כוס פרמזן מגורדת

להגשה

גבינת פרמזן

אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה.

2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב:

במחבת רחבה ושטוחה ממיסים חמאה ומוסיפים שמן זית.

כשהחמאה נמסה מוסיפים את השום ומערבבים.

כשמתחילים להרגיש את ניחוחות השום (זהירות שלא ייחרך) מוסיפים את הספגטי (שזה עתה הסתיים בישולו).

מוסיפים פטרוזיליה, מלח, פלפל  וגבינת פרמזן מגורדת.

מערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים.

מגישים מיד עם עוד גבינת פרמזן לפי הטעם.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה