ספרים מתוקים: הפרה הסגולה של "מילקה" מגיעה לשבוע הספר

לקראת שבוע הספר חברה "סידס דברים טובים" להוצאת הספרים "אופוס" המשווקת את הספר "פרה סגולה" מאת סת' גודין מדרבן. הפרה הסגולה, שהיא סימן ההיכר של שוקולד "מילקה" ( העטוף בעטיפה סגולה ובמרכזו פרה) מככבת כעת בספר השיווק החדש של הוצאת "אופוס".

חברת "סידס דברים טובים" המייבאת ומשווקת את שוקולד "מילקה" בישראל, תשתתף לראשונה בשבוע הספר העברי ותחלק לקהל המבקרים שוקולד "מילקה".

לקראת שבוע הספר חברה "סידס דברים טובים" להוצאת הספרים "אופוס" המשווקת את הספר "פרה סגולה" מאת סת' גודין מדרבן. הפרה הסגולה, שהיא סימן ההיכר של שוקולד "מילקה" ( העטוף בעטיפה סגולה ובמרכזו פרה) מככבת כעת בספר השיווק החדש של הוצאת "אופוס".

שוקולד "מילקה" יוצר לראשונה בשוויץ לפני למעלה מ- 100 שנה (1901) ע"י אחד מבני משפחת סושרד המפורסמת, שייצר את טבלת השוקולד הראשונה וקרא לה "סושרד – מילקה".
האריזה המקורית (הראשונה) של מילקה הייתה בצבע סגול הלילך המפורסם.
הרעיון שעמד מאחורי המוצר היה לפתוח בפני כולם את האפשרות לרכוש מוצר מותרות מפנק באיכות גבוהה ובמחיר שווה לכל נפש.
שוקולד מילקה הוא שוקולד חלב עשיר בעל מרקם שמנתי וטעם משובח במיוחד.

מילקה הוא גם סיפור של חדשנות – השוקולד מיוצר בתהליך מיוחד המבוסס על שיטת טחינה מיוחדת של פולי הקקאו תוך כדי בחישה וחימום טרם הוספת החלב המשובח.
הרעיון ה"מיתי" העומד מאחורי החלב המשובח של מילקה מבוסס על האיכרים באירופה שהיו מובילים את הפרות שלהם לרעות בהרי האלפים בתום תקופת השלגים, הפרות שהיו ניזונות מעשב טרי, מים טהורים ואוויר צח היו מניבות חלב משובח במיוחד ממנו הפיקו את השוקולד…
מפעלי מילקה נמצאים עד היום למרגלות הרי האלפים האוסטריים.
שוקולד מילקה הוא מהמובילים באירופה, צבע הסגול לילך המפורסם של מילקה צובע את מדפי השווקים בגרמניה, אוסטריה ואירופה בכלל.
מוצרי מילקה מבוססים שוקולד חלב בטעמים שונים ומיוחדים וכוללים טבלאות שוקולד, חטיפים, מארזים ואביזרים שונים.
על הספר "פרה סגולה"

הספר "פרה סגולה" עוסק בהצלחתן של חברות מצליחות. המצליחות להדהים את המבקרים ולהשיג צמיחה מסחררת. הצלחתן, לדעת מחבר הספר נעוצה ב"פרה הסגולה" מושג המתאר את הדבר השונה והמנוגד לאינטואיציה ועם זאת מרתק ומושך.
בספר פרה סגולה מדרבן המחבר סת' גודין לטבוע פרה סגולה בתוך כל דבר שאנחנו עושים ובונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר