סקר Opinionated About Dining מכתיר את חוויות הסעודה המובילות של 2008

Opinionated About Dining המפרסם סקרי מסעדות מצטיינות משנת 2007, פרסם את הדירוג שלו לשנת 2008 המתבסס על דעותיהם של 75 שפים בכירים, מסעדנים, כותבי אוכל ובלוגרים שהתבקשו לציין
את הארוחות הטובות ביותר שאכלו ב- 2008, ואיזה שפים חדשים ומסעדות הציגו את הפוטנציאל הגדול ביותר.
הרשימה המלאה מתפרסמת ב- www.opiniontedabout.com.

משתתפים בדירוג מארה"ב וקנדה כללו את:
Dan Barber (Blue Hill, New York), Sean Brock (McCrady's Charleston, S.C.), Tom Colicchio (Craft, New York), Gale Gand (Tru, Chicago), Danny Meyer (Union Square Hospitality Group, New York), Daniel Patterson (Coi, San Francisco), Eric Ripert (Le Bernardin, New York), David Lee (Splendido, Toronto); and from Europe: Tom Aiken (Tom Aiken, London), Fergus Henderson (St. John, U.K.), Sergio Hermann (Oud Sluis, The Netherlands), Jay Raynor (The Observer, London).

התשובות נעו ממסעדות פשוטות ועד לטובות ביותר ברחבי העולם. המסעדות שצוינו ע"י מרבית משתתפי הסקר הן:
Per se, New York City. Chef Thomas Keller
Noma, Copenhagen, Denmark. Chef Rene Redzepi
Corton, New York City. Chef Paul Liebrandt
Schloss Berg, Perl Nennig, Germany. Schloss Berg, Chef Christan Bau
El Bulli, Roses, Spain. Chef Ferran Adria
Ryugin, Tokyo, Japan. Chef Seiji Yamamoto

סקר ה- Opinionated About Dining מביא דירוגים והתייחסות ליותר מ- 700 מסעדות בצפון אמריקה ואירופה אשר צוינו ע"י סועדים שנוסעים ברחבי העולם בחיפוש אחרי חוויית הסעודה האולטימטיבית. בין המסעדות הפחות ידועות הנמצאות על כוונת המדרגים:
Soto, New York City (Chef Sotiro Sotohiro Kosugi ), Mirazur in Menton, France (Chef Mauro Colagreco), Ubuntu, the vegetarian restaurant in Napa – Chef Jeremy Fox.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה