עוגיות בטטה וחלבון

מתכון של מנטור הכושר והתזונה DIMA FIT. זמן הכנה 10 דקות. זמן בישול 35 דקות. ערכים ליחידה: 196 קלוריות, 16 גרם חלבון, 18 גרם פחמימה, 6.6 גרם שומן

מקלפים ומבשלים את הבטטה. לאחר שהיא מוכנה יש למעוך אותה בקערה ומוסיפים את שאר הרכיבים לקערה גדולה. צילום תומי צילומים

רכיבים ל-8 יחידות

1 כוס בטטה מבושלת
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
2 ביצים
1 כפית אבקת אפייה
4 כפיות סילאן
1/3 כוס חמאת בוטנים טבעית
4 מנות הגשה של אבקת חלבון

צילום תומי צילומים


אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מקלפים ומבשלים את הבטטה.

לאחר שהיא מוכנה יש למעוך אותה בקערה.
מוסיפים את שאר הרכיבים לקערה גדולה.

מערבבים עד קבלת מרקם אחיד.

אם המרקם יוצא סמיך מדי ניתן להוסיף עוד בטטה.
מניחים נייר אפייה בתוך תבנית אפייה מלבנית קטנה 22 על  ס"מ.

מעבירים את הבלילה לתבנית.

מפזרים באופן אחיד על התבנית.

מהדקים היטב לתחתית התבנית.

מכניסים את התבנית לתנור ל-25 דקות בחום של 180 מעלות.
לאחר שמתקרר ניתן לקשט עם שוקולד מריר מומס מעל העוגיות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה