עוגיות חמאה מלבבות

חומרים:200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר75 גרם סוכר2 ביציםקורט מלח½ שקית אבקת אפייה250 גרם קמח50 גרם אבקת שקדים50 גרם קורנפלור1 כפית תמצית וניל50 גרם אגוזי לוזאופן ההכנה:מערבבים את החמאה והסוכר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, אבקת שקדים, אגוזי לוז והווניל.להשאיר את הבצק למנוחה למשך כחצי שעה.מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת כלי מיוחד בצורת לב. מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.ניתן להבריש קלות בחלבון ומייד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו', לפי בחירה.מסדרים במגש אפייה.אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.לאחר צינון העוגיות בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.רשת שמו הקונדיטוריה, www.shemo.co.il

חומרים:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
75 גרם סוכר
2 ביצים
קורט מלח
½ שקית אבקת אפייה
250 גרם קמח
50 גרם אבקת שקדים
50 גרם קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
50 גרם אגוזי לוז

אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה והסוכר עם וו גיטרה עד הומוגניות, במהירות איטית.
מוסיפים את הביצים והמלח ומיד לאחר מכן את כל החומרים היבשים: קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, אבקת שקדים, אגוזי לוז והווניל.
להשאיר את הבצק למנוחה למשך כחצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ וקורצים בעזרת כלי מיוחד בצורת לב.
מניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה.
ניתן להבריש קלות בחלבון ומייד לאחר מכן לפזר מעל אגוזי מלך קצוצים, שקדים גרוסים, אגוזי פקאן קצוצים, סוכר וקינמון, סוכר חום וכו', לפי בחירה.
מסדרים במגש אפייה.
אופים ב-170 מעלות למשך כ-12 דקות.
לאחר צינון העוגיות בוזקים אבקת סוכר מעל העוגיות.

רשת שמו הקונדיטוריה, www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר