רכיבים לכ- 50 לבבות:
600 גרם קמח
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
2 ביצים
גרידת תפוז מתפוז אחד
אופן הכנת הבצק:
לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז – ולערבב למסה אחת.
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה.
להוסיף את הקמח, לערבב היטב עד למסה אחידה – לקרר כשעה.
tupi הכנת העוגיות:
לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ את צורת לבבות.
לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות ולקרר.
להוסיף מעל בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום.
רכיבים לציפוי האדום:
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם חלבון
מעט צבע מאכל אדום
אופן הכנת הציפוי:
לערבב היטב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה.
להכניס לתוך שק זילוף ולצפות בעדינות את העוגייה.
להמתין כשעה עד להתקשות הציפוי ולהגיש.
צילום אסף לוי