עוגיות לבבות בציפוי אדום חגיגי

רכיבים לכ- 50 לבבות:600 גרם קמח200 גרם סוכר400 גרם חמאהקורט מלחחצי כפית תמצית וניל2 ביציםגרידת תפוז מתפוז אחד אופן הכנת הבצק:לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז – ולערבב למסה אחת. מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה. להוסיף את הקמח, לערבב היטב עד למסה אחידה – לקרר כשעה.tupi הכנת העוגיות:לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ את צורת לבבות. לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות ולקרר. להוסיף מעל בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום.רכיבים לציפוי האדום:200 גרם אבקת סוכר 50 גרם חלבוןמעט צבע מאכל אדוםאופן הכנת הציפוי:לערבב היטב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה. להכניס לתוך שק זילוף ולצפות בעדינות את העוגייה. להמתין כשעה עד להתקשות הציפוי ולהגיש.צילום אסף לוי

רכיבים לכ- 50 לבבות:
600 גרם קמח
200 גרם סוכר
400 גרם חמאה
קורט מלח
חצי כפית תמצית וניל
2 ביצים
גרידת תפוז מתפוז אחד

אופן הכנת הבצק:
לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה, סוכר, תמצית וניל, גרידת התפוז – ולערבב למסה אחת.
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים היטב ולאחריה את הביצה השנייה.
להוסיף את הקמח, לערבב היטב עד למסה אחידה – לקרר כשעה.

tupi הכנת העוגיות:
לרדד את הבצק על שולחן מקומח לעובי של 3 מ"מ ולקרוץ את צורת לבבות.
לאפות בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 20 דקות ולקרר.
להוסיף מעל בעזרת שק זילוף את הציפוי האדום.

רכיבים לציפוי האדום:
200 גרם אבקת סוכר
50 גרם חלבון
מעט צבע מאכל אדום

אופן הכנת הציפוי:
לערבב היטב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה.
להכניס לתוך שק זילוף ולצפות בעדינות את העוגייה.
להמתין כשעה עד להתקשות הציפוי ולהגיש.

צילום אסף לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר