עוגיות לב לוטוס

חומרים:500 גרם קמח10 גרם אבקת אפייה (שקית)125 גרם סוכר300 גרם חמאה1 ביצה בגודל Mאבקת סוכר לזרייהלמילוי:200 גרם ממרח לוטוסאופן ההכנה:מערבבים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות לתערובת אחידה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למינימום חצי שעה.בין שני דפי אפייה מניחים את תערובת הבצק ומרדדים לעובי הרצוי.מפרידים את הבצק מנייר האפייה וקורצים בעזרת חותכן עוגיות לבבות.בחצי מכמות העוגיות קורצים עיגול במרכז העוגייה.מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200-210 מעלות (תלוי בתנור), ואופים למשך כ 7-8 דקות עד לקבלת צבע זהוב.מניחים לעוגיות להצטנן ולאחר מכן יוצרים סנדביצ'ים: מזלפים את ממרח הלוטוס על העוגיות ללא החור וסוגרים עם החצי המחורר.מפזרים אבקת אפייה דרך מסננת על העוגיות.צילום אנטולי מיכאלו

חומרים:
500 גרם קמח
10 גרם אבקת אפייה (שקית)
125 גרם סוכר
300 גרם חמאה
1 ביצה בגודל M
אבקת סוכר לזרייה

למילוי:
200 גרם ממרח לוטוס

אופן ההכנה:
מערבבים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות לתערובת אחידה.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר למינימום חצי שעה.
בין שני דפי אפייה מניחים את תערובת הבצק ומרדדים לעובי הרצוי.
מפרידים את הבצק מנייר האפייה וקורצים בעזרת חותכן עוגיות לבבות.
בחצי מכמות העוגיות קורצים עיגול במרכז העוגייה.
מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200-210 מעלות (תלוי בתנור), ואופים למשך כ 7-8 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
מניחים לעוגיות להצטנן ולאחר מכן יוצרים סנדביצ'ים: מזלפים את ממרח הלוטוס על העוגיות ללא החור וסוגרים עם החצי המחורר.
מפזרים אבקת אפייה דרך מסננת על העוגיות.

צילום אנטולי מיכאלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר