עוגיות קוקוס מעוטרות למימונה

 

המצרכים:
8 ביצים
2 כוסות סוכר
1/2 קילו קוקוס

אופן ההכנה:
מפרידים את החלבונים מהחלמונים.
מקציפים את החלבונים עד שמגיעים למין קרם קשיח.
מוסיפים סוכר, מערבבים הכול, ואז מוסיפים את הקוקוס.
את הבלילה מזליפים לתוך צלוחיות נייר, ואופים בחום לא גבוה (100-150 מעלות).
מעטרים בסוכריות צבעוניות או בשבבי שוקולד.


המתכון מתוך הספר "קסם המטבח המרוקאי" של השף והיועץ הקולינרי גיא פרץ עם ניסים קריספיל, בהוצאת על השולחן וכתר.
רשת מסעדת ORO מתמחה בגורמה מרוקאי, וממוקמת במושב גאליה ובראשון לציון.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה