עוגיות קנטוצ'יני

חומרים:450 גר' קמח250 גר' סוכר1 וחצי כפיות אבקת אפייה70 גר' שקדים מולבנים טחונים5 ביצים100 גר' שקדים מולבנים שלמים150 גר' אגוזי לוזאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים לבצק.לגלגל ולסדר בתבנית אפייה עם רווח בין הגלילים.למרוח בחלבון ולאפות 18 דקות בחום של 175 מעלות.להוציא מהתנור ולקרר.לחתוך, לסדר בתבנית ולאפות עוד כ-20 דקות

חומרים:
450 גר' קמח
250 גר' סוכר
1 וחצי כפיות אבקת אפייה
70 גר' שקדים מולבנים טחונים
5 ביצים
100 גר' שקדים מולבנים שלמים
150 גר' אגוזי לוז

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים לבצק.
לגלגל ולסדר בתבנית אפייה עם רווח בין הגלילים.
למרוח בחלבון ולאפות 18 דקות בחום של 175 מעלות.
להוציא מהתנור ולקרר.
לחתוך, לסדר בתבנית ולאפות עוד כ-20 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר