חומרים לבסיס:
4 ביצים מופרדות
1 שקית פודינג שוקולד
6 כפות סוכר
1 כף קקאו
חומרים למלית:
200 גר' שוקולד לבן
3/4 כוס שמנת מתוקה
500 גר' גבינת שמנת
1 כוס סוכר
4 ביצים
1כפית תמצית וניל
חומרים לציפוי:
400 גר' שמנת חמוצה
1 שקית סוכר וניל
2 כפות סוכר
חומרים לקישוט:
שבבי שוקולד לבן ושוקולד מריר
אופן ההכנה:
הבסיס:
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר בקערת מיקסר עם וו הקצפה עד שמתקבל קצף רך.
מוסיפים החלמונים והפודינג. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים בחום בינוני במשך 20 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים.
המלית:
ממיסים שוקולד לבן עם חצי כוס שמנת מתוקה.
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומצננים.
מקציפים את הגבינה, 1/4 כוס השמנת המתוקה שנותרה, הסוכר והביצים במהירות נמוכה.
מוסיפים בהדרגה את השוקולד הצונן ותמצית הוניל.
בוחשים עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים 50 דקות בחום בינוני-נמוך עד שמרכז העוגה קשה ויציב.
מערבבים את כל חומרי הציפוי ומורחים בזהירות בשכבה אחידה על העוגה.
אופים עוד כ- 5 דקות.
מוציאים את העוגה ומצננים בקירור כ-6 שעות.
מקשטים את העוגה בשבבי השוקולד ומגישים.