עוגת גבינה נוטלה

מקפלים בעדינות את הקרם לתוך תערובת הגבינות. יוצקים את הקרם לתבנית מעל התחתית ומיישרים. צילום מיס פטל

חומרים לתבנית 20 ס"מ מתפרקת

לתחתית

תערובת כדורי שוקולד של מיימונס

קינדר שוקולד מיני

למלית

250 מ"ל שמנת להקצפה

200 גרם גבינת שמנת (נפוליאון או פילדלפיה)

250 גרם גבינה לבנה 9%

1/2 כוס אבקת סוכר

1/2 כוס חלב

1 חבילות פודינג בטעם וניל צרפתי

לקישוט

120 גרם נוטלה

1/2 כוס שמנת להקצפה

1 כף אבקת סוכר

קינדר שוקובונס

צילום מיס פטל

אופן ההכנה

מכינים את תערובת כדורי השוקולד לפי ההוראות.

מסדרים קינדר שוקולד מיני מסביב לדפנות התבנית.

יוצקים את תערובת כדורי השוקולד לתחתית התבנית.

מהדקים כך שהתערובת תצמיד את הקינדר שוקולד מיני לדפנות.

הכנת המלית

מערבבים את גבינת השמנת מעט עד שמתרככת.

מערבבים ביחד גבינת שמנת, גבינה לבנה ואבקת סוכר.

מכניסים לקערת המיקסר שמנת להקצפה, פודינג וניל וחלב.

מקציפים לקרם יציב.

מקפלים בעדינות את הקרם לתוך תערובת הגבינות.

יוצקים את הקרם לתבנית מעל התחתית ומיישרים.

מכניסים לכ-4 שעות למקפיא להתייצבות.

מוציאים מהמקפיא ומורחים מלמעלה נוטלה.

מקציפים שמנת עם אבקת סוכר לקרם יציב.

מכניסים לשקית זילוף עם צנתר כוכב.

מזלפים תלוליות מלמעלה.

מקשטים בקינדר שוקובונס.

שומרים במקרר עד ההגשה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה