עוגת גבינה עם ביוקל וליצוף

 

חומרים:
750 גר' גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
7 ביצים מופרדות
6 כפות ביוקל – סיבים תזונתיים
3 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס קמח תפוחי אדמה
1 כוס ליצוף – מזון בריאות – ממתיק טבעי ובריא

אופן ההכנה:
מקציפים חלבונים עד קבלת קצף רך.
תוך כדי הקצפה מוסיפים 3 כפות ביוקל.
בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם 3 כפות ביוקל, סוכר וניל, גבינות, שמנת חמוצה, ליצוף וקמח תפוח אדמה.
לשפוך את התערובת לתוך תבנית משומנת (רק בתחתית).
לאפות ב- 250 מעלות 15 דקות.
להוריד את החום ל-150 מעלות לעוד שעה ורבע.
(בזמן האפייה, להניח את תבנית האפייה בתוך תבנית עם מים)

הליצוף: ממתיק בריא וטעים לשוחרי בריאות ולשומרי המשקל.
טעים וערב לחך, ובעל ארומה עדינה.
מאזן את רמות הסוכר בדם ותורם להרגשת שובע. מאפשר ליהנות ממתיקות ללא הסיכונים המתלווים לממתיקים המלאכותיים וללא ההשמנה המיותרת הנגרמת משימוש בסוכר ו/או בדבש. כמו כן, לליצוף אינדקס ועומס גליקמיים נמוכים – אידיאלי לשומרי משקל.
מתאים לתינוקות, ילדים ומבוגרים – לתפריט בריא ומאוזן.

הביוקל: חשוב לשמירה על בריאות המעיים גם בזמן אכילת עוגות.
הביוקל מאפשר להוריד 2/3 מכמות הסוכר ו- 1/6 מכמות השמן, וחוסך קלוריות לדיאטות ולסוכרתיים.

יצחק טבעוני B.Sc.TE , הוא נטורופת, מומחה לרפואה פונקציונאלית ומפתח שיטת טבעוני






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה