fbpx

עוגת גבינה עם ריבת חלב

שרי קליין היא ממציאת הפטנט תומך התבניות של SARI'Sלשימוש בתבנית חד פעמית גדולה 33X44 ס"ממצרכים:לבסיס:500 גרם עוגת שוקולד בראוניס. ניתן להשתמש בשתי עוגות קנויות 50 גרם חמאה מומסתלמלית:2 כוסות סוכר8 ביצים, בטמפרטורת החדר מופרדות.2 גביעי שמנת חמוצה4 כפות קורנפלור4 כפות אינסטנט פודינג וניל1 ק"ג גבינה לבנה 9% או כל גבינת שמנת שאוהבים.לציפוי: 1 מיכל שמנת מתוקה3 כפות ריבת חלב1 כף אספרסו או כפית קפה נמס מומסת ב-1 כף מים רותחים, ומצוננתאופן ההכנה:מחממים תנור ל-190-200 מעלות, ומשמנים את התבנית בנדיבות בחמאה.להכנת הבסיס:מפוררים את עוגות הבראוניס עם החמאה המומסת.משטחים על התבנית והדפנות ומהדקים.להכנת המלית: מערבבים היטב בקערה: כוס סוכר, חלמונים, שמנת חמוצה קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וגבינה – לתערובת אחידה.בקערה נוספת, נקייה ויבשה לחלוטין מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר שנותרה. מקציפים עד לקבלת קצף לא נוקשה מדי. מעבירים כשליש מהקצף לקערת החלמונים ומערבבים בתנועות קיפול.מוסיפים את היתר וממשיכים לערבב בתנועות קיפול על מנת לא לשבור את הקצף, עד לקבלת מרקם אחיד.יוצקים את התערובת על הבסיס שבתבנית.אופים בטמפרטורה של 200 מעלות – 7 דקות.מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים במשך 35 דקות.מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור ל-15 דקות.פותחים קצת את הדלת ומשאירים את העוגה לעוד 15 דקות.מוציאים מהתנור לצינון מוחלט.להכנת הציפוי:מקציפים את שמנת וריבת החלב.לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הקפה עם הורדת המהירות כדי שלא ישפריץ. מורחים על העוגה ומאחסנים במקרר.את העוגה מוצע לאפות בתומך התבניות של SARI'S, המתקן מבטיח שהעוגה תישאר יציבה בהכנסת התבנית לתנור ומקל בהוצאתה מהתנור. למתקן מצורף מכסה מהודר המאפשר לכסותה בשלמות ואף לקחת אותה לאירועים שונים, בלי לחשוש שהציפוי הקרמי יימרח או ידבק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

שרי קליין היא ממציאת הפטנט תומך התבניות של SARI'S
לשימוש בתבנית חד פעמית גדולה 33X44 ס"מ

מצרכים:
לבסיס:
500 גרם עוגת שוקולד בראוניס. ניתן להשתמש בשתי עוגות קנויות
50 גרם חמאה מומסת

למלית:
2 כוסות סוכר
8 ביצים, בטמפרטורת החדר מופרדות.
2 גביעי שמנת חמוצה
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1 ק"ג גבינה לבנה 9% או כל גבינת שמנת שאוהבים.

לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
3 כפות ריבת חלב
1 כף אספרסו או כפית קפה נמס מומסת ב-1 כף מים רותחים, ומצוננת

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190-200 מעלות, ומשמנים את התבנית בנדיבות בחמאה.

להכנת הבסיס:
מפוררים את עוגות הבראוניס עם החמאה המומסת.
משטחים על התבנית והדפנות ומהדקים.

להכנת המלית:
מערבבים היטב בקערה: כוס סוכר, חלמונים, שמנת חמוצה קורנפלור, אינסטנט פודינג וניל וגבינה – לתערובת אחידה.
בקערה נוספת, נקייה ויבשה לחלוטין מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את כוס הסוכר שנותרה.
מקציפים עד לקבלת קצף לא נוקשה מדי.
מעבירים כשליש מהקצף לקערת החלמונים ומערבבים בתנועות קיפול.
מוסיפים את היתר וממשיכים לערבב בתנועות קיפול על מנת לא לשבור את הקצף, עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים את התערובת על הבסיס שבתבנית.

אופים בטמפרטורה של 200 מעלות – 7 דקות.
מורידים את חום התנור ל- 180 מעלות ואופים במשך 35 דקות.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור ל-15 דקות.
פותחים קצת את הדלת ומשאירים את העוגה לעוד 15 דקות.
מוציאים מהתנור לצינון מוחלט.

להכנת הציפוי:
מקציפים את שמנת וריבת החלב.
לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הקפה עם הורדת המהירות כדי שלא ישפריץ. מורחים על העוגה ומאחסנים במקרר.

את העוגה מוצע לאפות בתומך התבניות של SARI'S, המתקן מבטיח שהעוגה תישאר יציבה בהכנסת התבנית לתנור ומקל בהוצאתה מהתנור. למתקן מצורף מכסה מהודר המאפשר לכסותה בשלמות ואף לקחת אותה לאירועים שונים, בלי לחשוש שהציפוי הקרמי יימרח או ידבק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר