fbpx

עוגת גבינה פירורים ואוכמניות

חומרים למלית:500 גרם גבינה לבנה 9% ½ כוס סוכר 1 סוכר וניל maimon's1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל2 כפות אינסטנט פודינג וניל צרפתי maimon'sחומרים לפירורים:2 כוסות קמח תופח maimon's2 חלמונים 1 סוכר וניל maimon's200 גרם חמאה רכה1/2כוס סוכראופן ההכנה:שופכים את כל הרכיבים לפירורים לקערה.לשים עד ליצירת בצק אחיד (ייתכן ויתקבלו פירורים גסים, יש לאחד אותם לגוש אחד). ניתן ללוש את הבצק באופן ידני או במיקסר עם וו לישה.בסיס העוגה:2/3 מהבצק משטחים לעובי של 1 ס"מ על תבנית עגולה קוטר 26 (אותבניות אינגליש). הבצק נוטה להתפורר ולכן יש לשטח ולאחד את הפירורים לשכבה אחת בעובי של 1 ס"מ.פירורים:1/3 הבצק לשטח בתבנית אחרת באותה הדרך. את 2 התבניות להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק. מיד עם ההוצאה מהתנור יש לפורר את הבצק שהוכן לפירורים בתנועת "גריפה" באמצעות מזלג (כאשר מפוררים כשהבצק מתקרר מתקבלים גושים גדולים).מלית:בקערה1 – גבינה+ סוכר וניל+ סוכר- מערבבים בעזרת לקקן.בקערה2 – הקצפה של שמנת מתוקה+ 2 כפות סוכר במיקסר במהירותגבוהה. לאחר שהקצפת יציבה מוסיפים 2 כפות אינסטנט פודינג ונילצרפתי וממשיכים להקציף. שופכים את הגבינה והקצפת לקערה אחת ומקפלים עד לתערובת אחידה (לא לערבב אלא לקפל על מנת למנוע "צניחה" של הקצפת). שופכים את התערובת (גבינה וקצפת) על תחתית העוגה ומורחים בעזרת לקקן. מפוררים את הפירורים על התערובת בצורה אחידה.על הפירורים ניתן למרוח מלית אוכמניות maimon's 70% פרי.www.maimons.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים למלית:
500 גרם גבינה לבנה 9%
½ כוס סוכר
1 סוכר וניל maimon's
1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל צרפתי maimon's

חומרים לפירורים:
2 כוסות קמח תופח maimon's
2 חלמונים
1 סוכר וניל maimon's
200 גרם חמאה רכה
1/2כוס סוכר

אופן ההכנה:
שופכים את כל הרכיבים לפירורים לקערה.
לשים עד ליצירת בצק אחיד (ייתכן ויתקבלו פירורים גסים, יש לאחד אותם לגוש אחד). ניתן ללוש את הבצק באופן ידני או במיקסר עם וו לישה.

בסיס העוגה:
2/3 מהבצק משטחים לעובי של 1 ס"מ על תבנית עגולה קוטר 26 (או
תבניות אינגליש).
הבצק נוטה להתפורר ולכן יש לשטח ולאחד את הפירורים לשכבה אחת בעובי של 1 ס"מ.

פירורים:
1/3 הבצק לשטח בתבנית אחרת באותה הדרך.

את 2 התבניות להכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות עד להזהבה של הבצק.
מיד עם ההוצאה מהתנור יש לפורר את הבצק שהוכן לפירורים בתנועת "גריפה" באמצעות מזלג (כאשר מפוררים כשהבצק מתקרר מתקבלים גושים גדולים).

מלית:
בקערה1 – גבינה+ סוכר וניל+ סוכר- מערבבים בעזרת לקקן.
בקערה2 – הקצפה של שמנת מתוקה+ 2 כפות סוכר במיקסר במהירות
גבוהה.
לאחר שהקצפת יציבה מוסיפים 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
צרפתי וממשיכים להקציף.
שופכים את הגבינה והקצפת לקערה אחת ומקפלים עד לתערובת אחידה (לא לערבב אלא לקפל על מנת למנוע "צניחה" של הקצפת).
שופכים את התערובת (גבינה וקצפת) על תחתית העוגה ומורחים בעזרת לקקן. מפוררים את הפירורים על התערובת בצורה אחידה.
על הפירורים ניתן למרוח מלית אוכמניות maimon's 70% פרי.

www.maimons.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר