חומרים לבצק:
2 וחצי כוסות קמח תופח
2 חלמונים
200 גר' חמאה
5 כפות סוכר
חומרים למלית:
500 מ"ל שמנת מתוקה
1 גבע של גבינה לבנה 9% או גבינת שמנת
שקית סוכר וניל
כף אחת של אינסטנט וניל
אופן הכנת הבצק:
לערבב את הכול לבצק אחיד.
לרפד תבנית עגולה בקוטר 26 ולאפות בחום של 180 מעלות עד אשר מצהיב (בערך כחצי שעה).
חומרים והכנת המלית:
להקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה עם 1 כוס סוכר וכף של אינסטנט וניל.
להוסיף גביע של גבינה לבנה (250 גר') 9% (אפשר גבינת שמנת).
לשפוך את המילית על הבצק האפוי הקר ולהכניס למקרר למספר שעות או לילה.
לעוגת פירורים:
לקרר ולגרד את השכבה העליונה של הבצק לפרורים.
את הפרורים לפזר מעל העוגה ואז מקבלים גבינה פרורים.
לעוגת פירות יער:
לקנות פירות יער קפואים, להפשיר, לסנן כדי להיפטר מהנוזלים.
לקנות ג'לי אדום, להכין על פי ההוראות, לקרר מעט עד אשר הג'לי מתייצב.
להניח את הפירות יער על העוגה, לשפוך את הג'לי ולקרר.
את העוגות אפשר לקנות בסניפי רשת קפה גרג.