את עוגת הגבינה ממומלץ להכין תוך שימוש בביצים אקסטרה טריות חומות או לבנות של ביצי הגליל
חומרים להכנה
4 חלמונים
1 כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
1 שקית אינסטנט פודינג וניל.
600 גר' גבינה לבנה 9 אחוז
1 גביע אשל
4 חלבונים
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
אופן ההכנה
1. לערבב במערבל 4 חלמונים עם חצי כוס סוכר וארבע כפות קורנפלור חצי שקית פודינג וניל ו 600 גרם גבינה וגביע אשל.
2. לאחר מכן, להקציף לחוד הקצפה חזקה של 4 חלבונים וחצי כוס סוכר ולהוסיף לתערובת.
3. לשפוך הכל לתוך תבנית אפייה משומנת בקוטר 26 ס"מ ולהכניס לתנור בחום בינוני למשך 40 דקות.
4. במקביל יש להכין את הקרם על ידי הקצפת שמנת מתוקה עם כוס חלב וחצי השקית שנותרה מאבקת אינסטנט וניל.
5. כאשר העוגה קרה יש להוסיף את הקרם מעל.