עוגת דבש בחושה עם קרמבל תפוחים

מתכון של שף ניסים (יעקב) לוי – השף הרשתי של מלונות רימונים לעוגת דבש שתוענק לכל אורח שיתארח במלונות הרשת במהלך החג וסוף השבוע שבעקבותיו

מפזרים מעל לתערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום
מפזרים מעל לתערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום. צילום גל פוני

חומרים

1/2 כוס דבש

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס תה חזק שעשוי מ-2 תיונים לפחות

1/3 כוס שמן

3 ביצים

1 ו- 1/4 כוס קמח תופח

1/2 כפית קקאו כהה

קמצוץ סודה לשתייה

גרידה מקליפת לימון אחד

קינמון, ציפורן

50 גרם קוביות תפוחים

אופן ההכנה

מערבבים במיקסר דבש, שמן, סוכר, תה.

מוסיפים את הביצים.

מערבלים ומוסיפים את החומרים היבשים.

יוצקים את התערובת לתבנית של אינגליש קייק.

מערבבים את קוביות התפוחים עם מעט קמח מעורב בסוכר חום.

מפזרים מעל לתערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום.

אפייה

אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה