עוגת ט"ו בשבט

חומרים:1 שקית תערובת עוגת וניל פילסברי cake mix150 מ"ל חלב / 2/3 כוס150 גרם שמן קנולה / 3/4 כוס3 ביצים גדולות (ביצה מספר 1)50 גרם צימוקים לבנים50 גרם צימוקים שחורים50 גרם חמוציות מיובשות50 גרם משמשים מיובשים קצוצים גס1 תבנית מאפינס בעלת 12 שקעים גדולים 12 יחידות קונוס נייר אפייה (מנז'טים)אופן ההכנה:שמים בקערה של מיקסר חשמלי: חלב, שמן וביצים.בעזרת המטרפה מערבבים במהירות נמוכה.מוסיפים בהדרגה בזמן שהמיקסר עובד את שקית התערובת עד שכל האבקה נספגת בנוזלים .מעבירים למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים פנימה את הפירות היבשים.בעזרת כף עץ או לקקן מערבבים את הפירות היבשים לתוך התערובת .מניחים בתוך תבנית המאפינס קונוס נייר אפייה (מנז'ט) בתוך כול אחד מהשקעים.ממלאים כול שקע עד לשלושת רבעי מהגובה בתערובת העוגה.מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.כאשר התנור חם מכניסים פנימה את התבנית למשך 30 דקות.לאחר האפייה מניחים את התבנית במקום מאוורר למשך שעה לפני שמגישים.

חומרים:
1 שקית תערובת עוגת וניל פילסברי cake mix
150 מ"ל חלב / 2/3 כוס
150 גרם שמן קנולה / 3/4 כוס
3 ביצים גדולות (ביצה מספר 1)
50 גרם צימוקים לבנים
50 גרם צימוקים שחורים
50 גרם חמוציות מיובשות
50 גרם משמשים מיובשים קצוצים גס
1 תבנית מאפינס בעלת 12 שקעים גדולים
12 יחידות קונוס נייר אפייה (מנז'טים)

אופן ההכנה:
שמים בקערה של מיקסר חשמלי: חלב, שמן וביצים.
בעזרת המטרפה מערבבים במהירות נמוכה.
מוסיפים בהדרגה בזמן שהמיקסר עובד את שקית התערובת עד שכל האבקה נספגת בנוזלים .
מעבירים למהירות בינונית ומערבבים במשך 5 דקות נוספות.
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים פנימה את הפירות היבשים.
בעזרת כף עץ או לקקן מערבבים את הפירות היבשים לתוך התערובת .
מניחים בתוך תבנית המאפינס קונוס נייר אפייה (מנז'ט) בתוך כול אחד מהשקעים.
ממלאים כול שקע עד לשלושת רבעי מהגובה בתערובת העוגה.
מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
כאשר התנור חם מכניסים פנימה את התבנית למשך 30 דקות.
לאחר האפייה מניחים את התבנית במקום מאוורר למשך שעה לפני שמגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר