חומרים למרנג שקדים:
6 חלבונים
200 גרם סוכר – 1 כוס
200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות
170 גרם אבקת סוכר – 1 וחצי כוסות
חומרים לקרם שוקולד לבן:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
1 כוס אספרסו קצר
2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפה
אופן ההכנה:
אופן הכנת מרנג שקדים:
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים.
מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
אופים ב-110 מעלות כשעתיים.
אופן הכנת קרם שוקולד לבן:
מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב.
ממלאים בין השכבות.
דקורציה:
אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.