עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן

חומרים למרנג שקדים:6 חלבונים200 גרם סוכר – 1 כוס200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות170 גרם אבקת סוכר – 1 וחצי כוסותחומרים לקרם שוקולד לבן:1 מיכל שמנת מתוקה200 גר' שוקולד לבן1 כוס אספרסו קצר2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפהאופן ההכנה:אופן הכנת מרנג שקדים: מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב. מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים. מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ). אופים ב-110 מעלות כשעתיים.אופן הכנת קרם שוקולד לבן: מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב.ממלאים בין השכבות. דקורציה: אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.רשת שמו קונדיטוריה

חומרים למרנג שקדים:
6 חלבונים
200 גרם סוכר – 1 כוס
200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות
170 גרם אבקת סוכר – 1 וחצי כוסות

חומרים לקרם שוקולד לבן:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
1 כוס אספרסו קצר
2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפה

אופן ההכנה:
אופן הכנת מרנג שקדים:
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים.
מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
אופים ב-110 מעלות כשעתיים.

אופן הכנת קרם שוקולד לבן:
מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב.
ממלאים בין השכבות.

דקורציה:
אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.

רשת שמו קונדיטוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר