fbpx

עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן

חומרים למרנג שקדים:6 חלבונים200 גרם סוכר – 1 כוס200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות170 גרם אבקת סוכר – 1 וחצי כוסותחומרים לקרם שוקולד לבן:1 מיכל שמנת מתוקה200 גר' שוקולד לבן1 כוס אספרסו קצר2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפהאופן ההכנה:אופן הכנת מרנג שקדים: מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב. מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים. מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ). אופים ב-110 מעלות כשעתיים.אופן הכנת קרם שוקולד לבן: מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר.מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר. מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב.ממלאים בין השכבות. דקורציה: אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.רשת שמו קונדיטוריה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים למרנג שקדים:
6 חלבונים
200 גרם סוכר – 1 כוס
200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות
170 גרם אבקת סוכר – 1 וחצי כוסות

חומרים לקרם שוקולד לבן:
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' שוקולד לבן
1 כוס אספרסו קצר
2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפה

אופן ההכנה:
אופן הכנת מרנג שקדים:
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
מקפלים בעזרת מרית את אבקת הסוכר והשקדים הגרוסים.
מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
אופים ב-110 מעלות כשעתיים.

אופן הכנת קרם שוקולד לבן:
מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר.
מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב.
ממלאים בין השכבות.

דקורציה:
אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.

רשת שמו קונדיטוריה

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר