עוגת פרג תפוז עם רוטב קואנטרו

מצרכים2 תפוזים6 ביצים1 כוס סוכראחד וחצי כוסות אבקת שקדיםחצי כוס פרג טחון1 כפית אבקת אפיהאופן ההכנהמבשלים את התפוזים במים כשעתיים (יש להוסיף מים תוך כדי בישול)מצננים וטוחנים את התפוזים המעבד מזון, מקציפים את הביצים עם הסוכר, כשהקצף עולה מוסיפים את אבקת השקדים והפרג.מוסיפים את התפוזים ואבקת האפיה.ממלאים תבנית אפיה 25 סנטימטר משומנת ואופים הטמפרטורה של 180 מעלות למשך שעה אחת.מקררים את העוגה בתבנית.הרוטבמיץ משני תפוזיםכפית קורנפלור125 מיליליטר קונטרו COINTREAU2 תפוזים חתוכים לפילטים וקליפת תפוז חתוכה ומבושלת המי סוכר.מחממים את מיץ התפוזים מסמיכים עם קורנפלורמצננים ומוסיפים קואנטרו ואת גרידת התפוז.

מצרכים
2 תפוזים
6 ביצים
1 כוס סוכר
אחד וחצי כוסות אבקת שקדים
חצי כוס פרג טחון
1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה
מבשלים את התפוזים במים כשעתיים (יש להוסיף מים תוך כדי בישול)

מצננים וטוחנים את התפוזים המעבד מזון, מקציפים את הביצים עם הסוכר, כשהקצף עולה מוסיפים את אבקת השקדים והפרג.

מוסיפים את התפוזים ואבקת האפיה.

ממלאים תבנית אפיה 25 סנטימטר משומנת ואופים הטמפרטורה של 180 מעלות למשך שעה אחת.

מקררים את העוגה בתבנית.

הרוטב
מיץ משני תפוזים
כפית קורנפלור
125 מיליליטר קונטרו COINTREAU
2 תפוזים חתוכים לפילטים וקליפת תפוז חתוכה ומבושלת המי סוכר.

מחממים את מיץ התפוזים
מסמיכים עם קורנפלור
מצננים ומוסיפים קואנטרו ואת גרידת התפוז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר