fbpx

עוגת פרג תפוז עם רוטב קואנטרו

מצרכים2 תפוזים6 ביצים1 כוס סוכראחד וחצי כוסות אבקת שקדיםחצי כוס פרג טחון1 כפית אבקת אפיהאופן ההכנהמבשלים את התפוזים במים כשעתיים (יש להוסיף מים תוך כדי בישול)מצננים וטוחנים את התפוזים המעבד מזון, מקציפים את הביצים עם הסוכר, כשהקצף עולה מוסיפים את אבקת השקדים והפרג.מוסיפים את התפוזים ואבקת האפיה.ממלאים תבנית אפיה 25 סנטימטר משומנת ואופים הטמפרטורה של 180 מעלות למשך שעה אחת.מקררים את העוגה בתבנית.הרוטבמיץ משני תפוזיםכפית קורנפלור125 מיליליטר קונטרו COINTREAU2 תפוזים חתוכים לפילטים וקליפת תפוז חתוכה ומבושלת המי סוכר.מחממים את מיץ התפוזים מסמיכים עם קורנפלורמצננים ומוסיפים קואנטרו ואת גרידת התפוז.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
2 תפוזים
6 ביצים
1 כוס סוכר
אחד וחצי כוסות אבקת שקדים
חצי כוס פרג טחון
1 כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה
מבשלים את התפוזים במים כשעתיים (יש להוסיף מים תוך כדי בישול)

מצננים וטוחנים את התפוזים המעבד מזון, מקציפים את הביצים עם הסוכר, כשהקצף עולה מוסיפים את אבקת השקדים והפרג.

מוסיפים את התפוזים ואבקת האפיה.

ממלאים תבנית אפיה 25 סנטימטר משומנת ואופים הטמפרטורה של 180 מעלות למשך שעה אחת.

מקררים את העוגה בתבנית.

הרוטב
מיץ משני תפוזים
כפית קורנפלור
125 מיליליטר קונטרו COINTREAU
2 תפוזים חתוכים לפילטים וקליפת תפוז חתוכה ומבושלת המי סוכר.

מחממים את מיץ התפוזים
מסמיכים עם קורנפלור
מצננים ומוסיפים קואנטרו ואת גרידת התפוז.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר