עוגת קוקוס וקוסקוס במילוי קרם פטיסייר

4 מנותערכים תזונתיים לכל העוגה:קלוריות: כ- 2,600 חלבונים: 127 גר' פחמימות: 327 גר' שומנים: 83 גר'מרכיבים לעוגה:250 מ"ל חלב (כוס)150 גרם סוכר1/3 כוס שמן קנולה250 גרם קמח125 גרם קוקוס125 גרם קוסקוס רגיל/ קוסקוס מלאכפית אבקת אפיהמרכיבים למילוי:½ כוס חלבמקל ונילכף סוכר2 חלמוניםכף קורנפלוראופן ההכנה:1. מערבבים יחדיו את כל החומרים ואופים למשך 30 דקות בחום של 180-200 מעלות.2. להכנת הקרם: מרתיחים בסיר קטן את החלב יחד עם מקל הוניל והסוכר.3. בכלי נפרד, מערבבים היטב את הקורנפלור והחלמונים. 4. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר עם החלב את תערובת הקורנפלור והחלמונים. ממשיכים לבשל עד לקבלת הקרם.5. לאחר שהעוגה נאפתה, מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים אותה באמצע, כך שנוצרות 2 שכבות. מורחים את קרם הפטיסייר על השכבה התחתונה ומניחים מעליו את השכבה העליונה.

4 מנות

ערכים תזונתיים לכל העוגה:
קלוריות: כ- 2,600
חלבונים: 127 גר'
פחמימות: 327 גר'
שומנים: 83 גר'

מרכיבים לעוגה:
250 מ"ל חלב (כוס)
150 גרם סוכר
1/3 כוס שמן קנולה
250 גרם קמח
125 גרם קוקוס
125 גרם קוסקוס רגיל/ קוסקוס מלא
כפית אבקת אפיה

מרכיבים למילוי:
½ כוס חלב
מקל וניל
כף סוכר
2 חלמונים
כף קורנפלור

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחדיו את כל החומרים ואופים למשך 30 דקות בחום של 180-200 מעלות.
2. להכנת הקרם: מרתיחים בסיר קטן את החלב יחד עם מקל הוניל והסוכר.
3. בכלי נפרד, מערבבים היטב את הקורנפלור והחלמונים.
4. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר עם החלב את תערובת הקורנפלור והחלמונים. ממשיכים לבשל עד לקבלת הקרם.
5. לאחר שהעוגה נאפתה, מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים אותה באמצע, כך שנוצרות 2 שכבות. מורחים את קרם הפטיסייר על השכבה התחתונה ומניחים מעליו את השכבה העליונה.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר