טארט בננות

חומרים לבצק:500 גרם קמח לבן400 גרם חמאה200 גרם סוכר8 חלמוניםמערבבים את הקמח, הסוכר והחמאה בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים. מכניסים למקרר לשעה. מוציאים ומרדדים. מכניסים לתחתית פאי עגולה. מניחים מעל הבצק נייר כסף ומפזרים גרגרי חומוס/ שעועית או עדשים (כדי למנוע את התנפחות הבצק) ואופים בחצי אפייה (כ- 5 דקות) בחום של 200 מעלות צלסיוס בתנור מחומם מראש.חומרים ואופן הכנת מילוי הבננות:חותכים 10 בננות לפרוסות של כ- 1.5 ס"מ. מוסיפים שוט של קשאסה (כ- 60 מ"ל), 6 כפות סוכר לבן, 6 כפות מחאה מומסת וכפית אחת של קינמון. מסדרים את המלית מעל הבצק החצי אפוי. אופים בחום של 180 מעלות צלסיוס כחצי שעה עד לריכוך הבננות.

חומרים לבצק:
500 גרם קמח לבן
400 גרם חמאה
200 גרם סוכר
8 חלמונים

מערבבים את הקמח, הסוכר והחמאה בקערה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלמונים ומערבבים. מכניסים למקרר לשעה. מוציאים ומרדדים. מכניסים לתחתית פאי עגולה. מניחים מעל הבצק נייר כסף ומפזרים גרגרי חומוס/ שעועית או עדשים (כדי למנוע את התנפחות הבצק) ואופים בחצי אפייה (כ- 5 דקות) בחום של 200 מעלות צלסיוס בתנור מחומם מראש.


חומרים ואופן הכנת מילוי הבננות:
חותכים 10 בננות לפרוסות של כ- 1.5 ס"מ. מוסיפים שוט של קשאסה (כ- 60 מ"ל), 6 כפות סוכר לבן, 6 כפות מחאה מומסת וכפית אחת של קינמון. מסדרים את המלית מעל הבצק החצי אפוי. אופים בחום של 180 מעלות צלסיוס כחצי שעה עד לריכוך הבננות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר