fbpx

עוגת קוקוס ושוקולד לפסח

חומרים לבסיס:5 חלבונים½ 1 כוסות סוכר150 גר' קוקוס טחוןלהקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף קשה אך מבריק.להוסיף את הקוקוס ולערבב.לשטח בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, או מלבנית.לאפות בתנור בחום של 180 כ- 20 דקות עד שהחלק העליון מתקשה. להוציא ולקרר.להכנת המוס:200 גר' שוקולד מריר5 חלמונים250 מ"ל שמנת מתוקה½ 1 כפות סוכרלהמיס את השוקולד באמבטיית מים. כשנמס להוסיף את החלמונים אחד אחד ולערבב.להקציף שמנת מתוקה וסוכר.לערבב השמנת והשוקולד.לשים את המוס על הבסיס האפוי, ולשים במקרר למספר שעות (אפשר גם להקפיא).
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לבסיס:
5 חלבונים
½ 1 כוסות סוכר
150 גר' קוקוס טחון
להקציף חלבונים וסוכר עד שמתקבל קצף קשה אך מבריק.
להוסיף את הקוקוס ולערבב.
לשטח בתבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, או מלבנית.
לאפות בתנור בחום של 180 כ- 20 דקות עד שהחלק העליון מתקשה. להוציא ולקרר.

להכנת המוס:
200 גר' שוקולד מריר
5 חלמונים
250 מ"ל שמנת מתוקה
½ 1 כפות סוכר

להמיס את השוקולד באמבטיית מים. כשנמס להוסיף את החלמונים אחד אחד ולערבב.
להקציף שמנת מתוקה וסוכר.
לערבב השמנת והשוקולד.
לשים את המוס על הבסיס האפוי, ולשים במקרר למספר שעות (אפשר גם להקפיא).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר