מצרכים:
750 גר' ריקוטה – 3 גביעים
½ חב מסקרפונה
½ כוס חלב
1 שקית ג'לטין מומס בחלב
100 גר' סוכר
2 כפות תמצית וניל
1 חב ביסקוטים
250 גר' פירות יער
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה:
מקציפים את המסקרפונה ומוסיפים את הריקוטה.
מוסיפים את הג'לטין המומס ומקציפים עד אחדות החומר.
מוסיפים את החלב והסוכר ומטעימים בתמצית וניל.
את הביסקוטים מניחים בתחתית התבנית.
מוזגים מעליהם את בלילת הגבינה.
מעטרים בפירות יער.
מכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
לאחר מכן מעבירים למקרר לשעה.
לקראת הגשה מעטרים בנענע.