fbpx

עוגת שוקולד בגביעי גלידה עם פצפוצים

כשגביעי הגלידה עם השוקולד מוכנים טובלים אותם הפוך לתוך בלילת השוקולד ומעמידים לצינון.לאחר צינון כמעט מלא מפזרים סוכריות צבעוניות מעל
מתכון של שרית וזאנה מ'מתוק של מקום'. שמעתם פעם על עוגה בתוך גביע גלידה? הגיע הזמן להכין ולהפתיע את מי שלא מכירים עם קינוח מתאים לאירועים חברתיים וימי הולדת לילדים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

3 ביצים L

1/2 כוס שמן

1 וחצי כוסות מים

1 שקית סוכר וניל

1 וחצי כוסות סוכר

2 כפיות קקאו

1 וחצי כוסות קמח תופח

לציפוי וקישוט

150 גרם שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר (כמו מגוון טבלאות מילקה בטעמים שונים)

סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

קערת היבשים

לשים בקערה את כל החומרים היבשים ולערבב היטב.

קערת הרטובים

לשים בקערה את כל החומרים הרטובים ולערבב היטב.

לעשות שקע בקערת היבשים.

לצקת את החומרים הרטובים.

לערבב היטב לאיחוד.

למזוג לגביעי הגלידה ¾ גובה מהבלילה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות במשך 30 דקות.

ציפוי וקישוט

להביא לכמעט רתיחה שמנת מתוקה או פרווה.

לצקת אותה לקערה עם השוקולד.

לאחר מספר שניות לערבב לאיחוד והמסה מלאה.

להכין בצלוחית סוכריות צבעוניות.

כשגביעי הגלידה עם השוקולד מוכנים טובלים אותם הפוך לתוך בלילת השוקולד ומעמידים לצינון.

לאחר צינון כמעט מלא מפזרים סוכריות צבעוניות מעל.

עוד קינוחים ושוקולדים מיוחדים שישדרגו כל אווירה או אירוע בחנות הממתקים  – מתוק של מקום

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר