עוגת שוקולד בגביעי גלידה עם פצפוצים

כשגביעי הגלידה עם השוקולד מוכנים טובלים אותם הפוך לתוך בלילת השוקולד ומעמידים לצינון.לאחר צינון כמעט מלא מפזרים סוכריות צבעוניות מעל
מתכון של שרית וזאנה מ'מתוק של מקום'. שמעתם פעם על עוגה בתוך גביע גלידה? הגיע הזמן להכין ולהפתיע את מי שלא מכירים עם קינוח מתאים לאירועים חברתיים וימי הולדת לילדים

מצרכים

3 ביצים L

1/2 כוס שמן

1 וחצי כוסות מים

1 שקית סוכר וניל

1 וחצי כוסות סוכר

2 כפיות קקאו

1 וחצי כוסות קמח תופח

לציפוי וקישוט

150 גרם שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד מריר (כמו מגוון טבלאות מילקה בטעמים שונים)

סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

קערת היבשים

לשים בקערה את כל החומרים היבשים ולערבב היטב.

קערת הרטובים

לשים בקערה את כל החומרים הרטובים ולערבב היטב.

לעשות שקע בקערת היבשים.

לצקת את החומרים הרטובים.

לערבב היטב לאיחוד.

למזוג לגביעי הגלידה ¾ גובה מהבלילה.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות במשך 30 דקות.

ציפוי וקישוט

להביא לכמעט רתיחה שמנת מתוקה או פרווה.

לצקת אותה לקערה עם השוקולד.

לאחר מספר שניות לערבב לאיחוד והמסה מלאה.

להכין בצלוחית סוכריות צבעוניות.

כשגביעי הגלידה עם השוקולד מוכנים טובלים אותם הפוך לתוך בלילת השוקולד ומעמידים לצינון.

לאחר צינון כמעט מלא מפזרים סוכריות צבעוניות מעל.

עוד קינוחים ושוקולדים מיוחדים שישדרגו כל אווירה או אירוע בחנות הממתקים  – מתוק של מקום

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר